Ves al contingut principal

Cinema del CCCB: Maneres d'habitar.24 de enero de 2010 18:30 Horas

Xcèntric. Cinema del CCCB: Maneres d'habitar
domingo, 24 de enero de 2010 18:30 Horas
en CCCB

Només, l´Xcèntric. El Cinema del CCCBpot oferir-nos una sessió com aquesta. On l´espai íntim i domèstic pren protagonisme a través de l´objectiu d´artistes com Claudio CaldiniGuy SherwinKaren Johannesen o Jane Aaron. Tota una invitació a habitar el nostre espai d´una manera ben diferent.

Precio: 3 60€. CLUB MAUMAU 2x1 EN L´ENTRADA de TOTA LA PROGRAMACIÓ DE L´XCÈNTRIC 09-10.http://www.maumaunderground.com/eventos.asp?evento=4849Xcèntric. Cinema del CCCB: Alteritat i ficció
jueves, 28 de enero de 2010 20:00 Horas
en CCCB

Sessió d´alt voltatge aquest dijpus a l´Xcèntric. El Cinema del CCCB. De la mà d´obres recents de cinema i vídeo com Fore-and-Aft de Sara MacLeanFalse Aging de Lewis Klahr o The Third Body de Peggy Ahwesh.

Precio: 3 60€. CLUB MAUMAU 2x1 EN L´ENTRADA de TOTA LA PROGRAMACIÓ DE L´XCÈNTRIC 09-10.


+ info
Xcèntric. Cine del CCCB: Modernitat tropical. El cinema de Dominique Gonzalez-Foerster
domingo, 31 de enero de 2010 20:00 Horas
en CCCB

Xcèntric. El Cinema del CCCB tanca la seva programació de gener amb aquesta imprescindible retrospectiva dedicada a Dominique Gonzalez-Foerster. Podrem veure la seva cèlebre trilogia urbana -rodada a Tòquio, Hong-Kong i Rio de Janeiro- i Parc Central. Un material exhibit a la Documenta de Kassel, les Biennals de Venècia i Sao Paulo o la Tate Modern i que aquest diumenge pots veure al CCCB.

Precio: 3 60€. CLUB MAUMAU 2x1 EN L´ENTRADA de TOTA LA PROGRAMACIÓ DE L´XCÈNTRIC 09-10. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…