Ves al contingut principal

Concierto por Haití

Pas a pas …..
Haití haurà de reconstruir pas a pas la seva terra i la seva sobirania amb la solidaritat dels altres pobles del món.Pas a pas us convidem a participar en les activitats que anirem realizant per recollir fons per enviar-los a Solidarité Frontalyé Haití i Solidaridad fronteriza República Dominicana.

Dissabte 30 de Gener - C3Bar - CCCB - 22:00h - Entrada 5€

PROGRAMACIÓ:22:30h - Taima Tesao23:15h - Ayesha24:00h - Jam Session Calima / Gasolina Motor01:00h - King-Horror Sound - DJ SETAportarem la nostra col.laboració amb transparència i equitat.Dues ciutats : Dajabon, Nord-Oest de la republica Dominicana, i Wanament, Nord-est d’Haití, , separades per una frontera. Ja en temps de « normalitat » aquesta zona constitueix un punt geografic estratègic, amb una situació d’il.legalitat, de vulnerabilitat i de violacions dels drets humans.
Dues organitzacions bessones : Solidaridad Fronteriza a Dajabon i Solidarité Frontalyé a Wanament estan avui desbordades, per donar acollida als milers i milers de persones víctimes de la catàstrofe, lluny de la capital del desastre i amb una ajuda totalment insuficient.Avui, després del gran seïsme a la capital, aquest constitueix el punt principal de pas o fugida del poble haitià, creant un conflicte permanent i al mateix temps una gran solidaritat.- Camps d’acollida : necessitat d’aigua potable, de menjar, d’atenció en salut i psicosocial- Transport cap als hospitals de la República Dominicana- Protecció de les persones vulnerables, resolució de conflictes i solidaritat entre els dos poblesSi no pots asistir i vols fer alguna donació ho pots fer a traves de "La Casa d'Haiti (Barcelona)" al num. de compte de "La Caixa": 2100-1002-77-0200098200

ORGANITZA:La Casa d'Haiti :: lateralqulture.com :: kinghorrormusic.com :: thergbcorp.com :: C3Bar

COL·LABORA:drapart.org :: mecalbcn.org :: cccb.org :: sae.edu

+info: http://www.lateralqulture.com/Haiti/concierto

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…