Ves al contingut principal

concurs d'espots publicitaris que organitza la Fundació Lluita Contra la Sida


Concurs d'espots http://www.donemlacara.org/

Benvinguts al primer concurs d'espots publicitaris que organitza la Fundació Lluita Contra la Sida amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Tothom qui ho vulgui pot participar enviant vídeos sota el lema "Donem la cara per la sida". La temàtica dels espots ha de ser la lluita per la normalització del VIH/sida, contra la discriminació i els prejudicis. L'estil és totalment lliure.
Els vídeos guanyadors els decidirà un jurat d'experts i també hi haurà un premi especial del públic. Podeu llegir més sobre les bases del concurs i els premis a l'apartat EL CONCURS.
CALENDARI
Enviament i recepció de vídeos: des de l'1 de febrer fins al 12 d'abril de 2010 (els vídeos s'aniran publicant a mesura que es rebin). 
Període de votacions: del 14 d'abril al 2 de maig de 2010.
Entrega de premis: setmana del 10 de maig de 2010, data a determinar.
MOLTA SORT!

Queridos amigos,
Os presentamos el primer concurso de espots publicitarios organizado por la Fundación Lucha Contra el Sida con la colaboración del Departamento de Salud de la Generalitat de Cataluña (Programa del Sida). Os animamos a participar enviándonos vuestras propuestas bajo el lema "Demos la cara por el sida". La temática de los espots tiene que ser la lucha por la normalización del VIH/sida, contra la discriminación y los prejuicios. El estilo es totalmente libre.
Los vídeos ganadores serán proclamados por un jurado de expertos y también habrá un premio especial del público. Podéis consultar las bases, el calendario y más información en www.donemlacara.org.
¡MUCHA SUERTE Y GRACIAS!
Datos de contacto:

Gemma Guillén
Responsable de comunicación FLS
T. 638 087 430

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…