Ves al contingut principal

Premi a la millor imatge 2009 commemorativa DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 8 DE MARÇ 2010

Premi a la millor imatge 2009 commemorativa DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 8 DE MARÇ 2010El lema d'aquesta convocatòria és "Què celebrem cada 8 de març?"
El Jurat ha concedit el guardó 2009 a la proposta presentada per Gina Bailén, que ha presentat una composició basada en icones que representen dones participant en diferents tipus de tasques. El Jurat, format per persones expertes en art i disseny gràfic, ha valorat la capacitat de la imatge guanyadora de reflectir les aportacions de les dones.
La imatge guanyadora es difon amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones en format bàner i amb postals que es distribueixen a través d’ens locals, centres educatius, centres cívics i biblioteques, entre d'altres punts de difusió. El premi està dotat amb 3.000€ i un diploma.
Mencions especials
També s'han concedit dues mencions especials de 500€ cadascuna, als treballs presentats per Marta Porta, i Carme Baltà i José Armando Terrero.
Aquestes iniciatives es troben incloses en els objectius del Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat de Catalunya 2008-2011 un total de 561 actuacions per incidir en la consecució dels canvis necessaris que han de permetre una relació més equilibrada entre dones i homes en tots els àmbits.


link
bases

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…