Ves al contingut principal

CENTENARI DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES (1910-2010)


[cine-forum]
8 de Març a l'Eixample
CENTENARI DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES (1910-2010)
LLOC: CC GOLFERICHS Gran Via, 497 - MºUrgell

Dissabte 27 de febrer – 17h

Cine-fòrum amb la pel·lícula "Princesas" (2005) de Fernando León de Arnoa amb Candela Peña, Violeta Pérez.... i tot seguit un debat amb la presència de una treballadora social d’Abits.

Vet aquí la història de dues dones, dues prostitutes, dues princeses. Una es diu Caye, i té 30 anys. L’altra, Zulema, és una princesa desterrada, que viu cada dia l’exili forçós de la desesperació. Quan es coneixen, al barri on viuen són moltes les noies que veuen amb recel l’arribada d’immigrants que entren al món de la prostitució. Caye i Zulema no triguen gaire a entendre, però, que les dues caminen per la mateixa corda fluixa. De la seva complicitat va nàixer aquesta història.

Dijous 4 de març – 19h

Documental “Viure sense propina”, amb la presència d'algunes realitzadores: Antònia Amengual, Luciana Abranches, Lourdes Mir i Estefania Savall.

El documental reflexiona sobre la possibilitat de canviar el món. Quatre dones joves activistes ens expliquen la seva visió sobre la transformació social, les seves lluites i els seus somnis, establint un diàleg amb el llibre “El Quadern Vermell de Barcelona”, escrit per Mary Low l’any 1937. L’autora era una miliciana britànica que narra com als seus 24 anys va venir a Barcelona per participar en la revolució social. Les directores del documental han volgut compartir l’emotivitat i la força del testimoni de Low sobre la Barcelona de 1936, barrejant-les amb les vivències de les activistes actuals.

Organitzen:

Vocalia de Dones de l’Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de l’Eixample i l’Associació “Dones d’Enllaç”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…