Ves al contingut principal

concurs video d'1 minut "mans unides", fins al 28 de febrer*

http://www.concursvideomansunides.org/
tenim fins al 28 de febrer...

Fins al 28 de febrer de 2010:

tema:
Relació dels dos objectius anteriors, pobresa i medi ambient.
durada: 1 minut.

Els vídeos es poden enviar, per diferents opcions, seguint les instruccions de l’apartat Publica del web www.concursvideomansunides.org . Cal omplir el formulari i enviar, prèviament, els vídeos en alta resolució (format .avi o .mov) i en baixa resolució (format .flv) de 480 píxels de base per 360 d'alçada per un servidor gratuït tipus Megaupload, Rapidshare, Yousendit... A l’apartat Publica trobareu les instruccions. També es poden enviar els vídeos per correu postal, gravats en un cd o dvd de dades, a:

Mans Unides
Concurs Video
Pau Claris, 190, 1r 1a
08037 Barcelona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…