Ves al contingut principal

PETITS EDITORS, GRANS LLIBRES...

http://fad.cat/petitseditors/

Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer15/02 - 7/03

L’exposició es podrà visitar a la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer del 16 de febrer al 7 de març. No us la perdeu!

La exposición se podrá visitar en la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer del 16 de febrero al 7 de marzo. No os la perdáis!

Biblioteca Margarida de Montferrat

C/ del Miracle, 23 25600 Balaguer (Lleida)

Tel. 973 44 34 10
L’exposició comença a itinerar!_09I8826

L’exposició Petits editors, grans llibres s’ha plantejat des del primer moment, com una exposició itinerant per les Xarxa de Biblioteques de les comunitats autònomes de tot el territori espanyol. Ens fa molta il·lusió comunicar-vos l’acord que ja s’ha tancat amb les Biblioteques de Catalunya. Durant aquest 2010, l’exposició viatjarà per diferents biblioteques del nostre territori. La primera d’elles és a la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer (Lleida) i s’inaugura el 15 de febrer. Desprès d’aquesta primera itinerància l’exposició viatjarà a Reus (Tarragona), Roses (Girona), Blanes (Girona), Alcanar (Tarragona) i Palamós (Girona), per tornar a Barcelona el més d’Octubre per al BookCamp Barcelona, dins el Festival Internacional de Literatura que es celebra al CCCB. Seguim treballant per arribar a acords d’àmbit nacional. Us mantindrem informats!

La exposición Pequeños editores, grandes libros se ha planteado, desde el primer momento, como una exposición itinerante por las Red de Bibliotecas de las Comunidades Autónomas de todo el territorio español. Nos hace mucha ilusión comunicaros el acuerdo que ya se ha cerrado con las Bibliotecas de Cataluña. Durante este 2010, la exposición viajará por diferentes bibliotecas de nuestro territorio. La primera de ellas es en la Biblioteca Margarita de Montferrat de Balaguer (Lleida) y se inaugura el 15 de febrero. Después de esta primera itinerancia la exposición viajará a Reus (Tarragona), Roses (Girona), Blanes (Girona), Alcanar (Tarragona) y Palamós (Girona), para volver a Barcelona el mes de Octubre para el BookCamp Barcelona, dentro del Festival Internacional de Literatura que se celebra en el CCCB. Seguimos trabajando para llegar a acuerdos de ámbito nacional. Os mantendremos informados!15/02 - 7/03

L’exposició es podrà visitar a la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer del 16 de febrer al 7 de març. No us la perdeu!

La exposición se podrá visitar en la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer del 16 de febrero al 7 de marzo. No os la perdáis!

Biblioteca Margarida de Montferrat

C/ del Miracle, 23 25600 Balaguer (Lleida)

Tel. 973 44 34 10
L’exposició comença a itinerar!_09I8826

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…