Ves al contingut principal

Reinaguració de la Rimaia, 11 dies després del seu desallotjament]

[ Reinaguració de la Rimaia, 11 dies després del seu desallotjament]
Després del desallotjament sense avís del dia 2 de febrer i de l'okupació d'un nou espai a Gran via 550 la mateixa nit, 11 dies de feina a tot ritme i reunaguració de la Rimaia el dissabte 13 de febrer al vespre, I quin espai! Granvia 550, entre Villarroel i Casanova, és un gran espai de 10 plantes i centenars de metres per planta, que dona per continuar amb la realitat de l'universitat lliure, amb tots els seus projectes i crear nous projectes amb participació veïnal i dels moviments socials.
L'edifici és propietat de la saga familiar Guerrero Gilabert, sota la denominació d’una nebulosa d’empreses immobiliàries, controla nombrosos edificis abandonats i terrenys afectats per plans urbanístics. Els veïns i veïnes rumorejen que s'hi vol fer un hotel.
La reinauguració de la Rimaia començarà a les 19h i comptarà amb una presentació de la Universitat lliure. Dels col·lectius que participen del centre social, un sopador popular i una nit musical.
Previament a les 18h hi haurà una performance a la rima antiga (casanova 18)
Més info: larimaia.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…