Ves al contingut principal

El solar de Miles és pel barri! Concentracció + paella popular + música + sorpreses + tu DISSABTE 13 DE MARÇ. BARCELONETA.

Prou d'eliminar espais plens de vida. El solar de Miles és pel barri!]

El juny del 2007, després d'un primer desallotjament i d'una reokupació, miles de viviendas,és desallotjat i enderrocat brutalment, previ anunci d'última hora de l'Ajuntament de construir-hi habitatge social (per als afectats del pla dels ascensors!).
Tres anys després, on hi havia hagut un espai ple de vida, un espai polític, social i cultural que el barri s'estimava i havia fet seu, només hi ha un solar abandonat, un solar de la vergonya més, un solar de les mentides de l'Ajuntament i la seva política de desertificació.
Com que estan fartes de tanta mentida i impunitat, exigeigen que al solar almenys es construeixi l'habitatge social promès, i que torni a haver-hi un espai social autogestionat pel barri des d'on tramar col·lectivament. No es tolerarà que al solar de Miles de Viviendas s'hi aixequi ni un hotel, ni apartaments turístics, ni una comissaria.


El dissabte 13 de març 
a les 13h al passeig Joan de Borbó 11, barri de la Barceloneta
Concentracció + paella popular + música + sorpreses + tu


ens trobarem davant del solar de Miles per fer-nos un regal, traient-nos-el, com no, d'un barret. Quedeu totes convidades, veïns i veïnes de la Barceloneta, dels barris de Barcelona i arreu, i de tot l'arxipèlag de resistències... El solar de Miles és pel barri!
I el dissabte 20 de març, manifestació per l'anul·lació definitiva del pla dels ascensors i per un barri aveïnat.
Manifest i + info a labarcelonetaambelaiguaalcollhttp://3.bp.blogspot.com/_ZW-h0Hn99II/S5f5unHjtzI/AAAAAAAACNQ/gRE41rtFRTo/s1600-h/Miles_News.png

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…