El solar de Miles és pel barri! Concentracció + paella popular + música + sorpreses + tu DISSABTE 13 DE MARÇ. BARCELONETA.

Prou d'eliminar espais plens de vida. El solar de Miles és pel barri!]

El juny del 2007, després d'un primer desallotjament i d'una reokupació, miles de viviendas,és desallotjat i enderrocat brutalment, previ anunci d'última hora de l'Ajuntament de construir-hi habitatge social (per als afectats del pla dels ascensors!).
Tres anys després, on hi havia hagut un espai ple de vida, un espai polític, social i cultural que el barri s'estimava i havia fet seu, només hi ha un solar abandonat, un solar de la vergonya més, un solar de les mentides de l'Ajuntament i la seva política de desertificació.
Com que estan fartes de tanta mentida i impunitat, exigeigen que al solar almenys es construeixi l'habitatge social promès, i que torni a haver-hi un espai social autogestionat pel barri des d'on tramar col·lectivament. No es tolerarà que al solar de Miles de Viviendas s'hi aixequi ni un hotel, ni apartaments turístics, ni una comissaria.


El dissabte 13 de març 
a les 13h al passeig Joan de Borbó 11, barri de la Barceloneta
Concentracció + paella popular + música + sorpreses + tu


ens trobarem davant del solar de Miles per fer-nos un regal, traient-nos-el, com no, d'un barret. Quedeu totes convidades, veïns i veïnes de la Barceloneta, dels barris de Barcelona i arreu, i de tot l'arxipèlag de resistències... El solar de Miles és pel barri!
I el dissabte 20 de març, manifestació per l'anul·lació definitiva del pla dels ascensors i per un barri aveïnat.
Manifest i + info a labarcelonetaambelaiguaalcoll



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9kYNoRsKjrLwfcS2fQfJ0CBWZCrbrISHieZshQCdu0lxrwSmpVmiZeBZF7I5UsdTv_UG7fE1PJ-A7szaszsKIS_Jh2Lz7XXmC4uTb0DL_CzkQIrCvSHT8kF9rTkMB8_tSK6f__Qww3vMw/s1600-h/Miles_News.png