Ves al contingut principal

17 de Juliol, Projeccions de Mariel Maciá. Nau Ivanow.

[Curtmetratges]
17 de Juliol, Projeccions de Mariel Maciá. Nau Ivanow.
Hora: 21h
Lloc: Nau Ivanow (C/ Hondures 28 - 30 08027 Barcelona)
Preu: 5 euros
Informació:
Curtmetratges:
*
Despedida (o la crisis argentina). Buenos Aires 2003 (15 min)
Alejandra decideix emigrar d'Argentina. Abans de fer-ho, filma un vídeo amb la intenció d'explicar objectivament en què consisteix la crisi.
*Flores en el parque (o los primeros besos). Madrid 2006 (10 min). Ana i Lola queden per veure's en un parc. Lola portarà flors. Ana portarà dubtes. La indecisió d'una esdevé una actitud provocativa per a l'altra. Només fins que es puguin fer els primers petons.
*
Dos extraños (o cómo nos conocimos). Madrid 2006 (10 min).
Maia necessita papers. Pedro necessita companya. Tots dos decideixen unir les seves vides mitjançant un matrimoni de conveniència.
*Novios (o lo que somos). Madrid 2006 (5 min)
Ells no saben d'amor, no saben de compromís, no saben com comunicar-se, però són nòvios.
*A Domicilio (o incluso también el amor). Madrid 2008 (25 min)
Rosa ho té tot pensat, convidarà Flor a sopar sushi, beuran vi blanc i escoltaran música. Al cap i a la fi, totes dues saben per què hi van. Però no sempre les coses surten com es planegen i unes paraules, uns moments compartits poden replantejar els prejudicis que cada una té sobre sí mateixa i sobre l'altra.
Durada: 65 minuts de projeccions i xerrada posterior amb el públic.
Organitza:
Nau Ivanow

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…