Ves al contingut principal

entremesses de dones*

aquestes dones están tirant endavant una proposta molt guapa!!! si poguéssiu anar-hi crec que us agradaria molt!petonassus, edurne!

Benvolgudes amigues....
Us vaig enviar fa un temps la informació del projecte Entremestres, que estem pensant i creant entre l'Assumpta Bassas i jo.
El primer taller, "La paraula", a cura de la Mar Arza, va ser fa quinze dies i ple de moltes coses. Totes les que vam participar vam sortir amb molta alegria i consciència de les experiències i intercanvis viscuts.

Els dies 12 i 13 de novembre farem el taller "La Llum", a cura de l'Eugènia Balcells. Podeu trobar tota la informació al blog que hem creat:

http://entremestres.blogspot.com/


Us demano que us ho mireu per si us interessa o per si coneixeu dones a les que puguin interessar aquests tallers, per tal que reenvieu aquest missatge i ens ajudeu a donar a conèixer el projecte...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…