Ves al contingut principal

PETER PIEK i ORIOL STARDUST, DEL MAIMAI AL NIU I A VIC*

PETER PIEK (L'HOME VINGUT DE BERLIN AMB LA VEU MÉS TENDRE..

before leaving Spain i'm playing two more shows in Cataluna!
tomorrow the 13th at Niu in Barcelone, the 14th in Granollers and the 15th in Vic
i hope to see you! if you like, please invite friends to come
check out this site here for details:
and join me here:


peter
*
A continuació trobareu informació sobre els dos concerts que es duran a terme el pròxim divendres dia 15 d’octubre al centre de Vic. Els dos concerts tenen horaris compatibles, de manera que el públic podrà gaudir de la música des de les 21:30h fins a la matinada. Cadascun dels locals (Jazz Cava i El Gravat) comptarà primer amb un artista o grup català i després amb un artista o grup alemany, sumant entre els dos locals fins a quatre concerts en directe més la posterior sessió de DJ. Tots els concerts tindran l’entrada gratuïta.PETER PIEK (NOISEDELUXE/DE) + ORIOL STARDUST (CAT)
15 d’octubre de 2010
El Gravat (Vic)
c/. Sant Miquel dels Sants, 19
21:30
Gratuït

Peter Piek:
Des de Leipzig (Alemanya), aquest músic i pintor presentarà les cançons del seu segon disc, “I Paint It on a Wall” (2010), una heterogènia col·lecció de cançons que beuen del folk-rock, el power pop i l'indie de tota la vida. Aquesta visita de Peter Piek es produeix pocs mesos després d’una gira nord-americana que el va portar al prestigiós festival South By Southwest (SXSW) d’Austin, Texas.


Oriol Stardust:
Des de Cardedeu, un exponent de l’escena antifolk autòctona. Ajudat per components de Top Models, s’ha autoeditat un EP que beu de fonts com el power pop o el punk acústic. L'estiu passat va realitzar una gira alemanya que el va portar al festival berlinès Down By The River, on va compartir escenari amb gent com Stanley Brinks, Freschard, Susie Asado, Martha Rose, The Missing Leech o Boo Hoo. La fórmula? Segons diu ell mateix, quatre acords i la puta veritat.


Organitza: Mònica Huertas
*Cartell adjuntMODERN PETS
 
(P.TRASH/DE) + THE KEBABS (CAT) + THE KEBABS DJ-SET (CAT)
15 d’octubre de 2010
Jazz Cava (Vic)
23:30

Gratuït


Modern Pets:
Grup alemany format per quatre joves que descarreguen tota la seva energia en cançons de punk old school i garage acceleradíssim que amb prou feines arriben als dos minuts de durada, està influït pel punk més primitiu: el dels Angry Samoans, The Adicts o el de tot el moviment del 77 (Buzzcocks, Wire, ...). Des d’un bon principi ells ja avisen que prefereixen tocar en skateparks, cases ocupes o sales d’aforament molt limitat com la Jazz Cava que no pas dalt d’un escenari formal tot deixant ben clar que en els seus concerts els pogos i la bogeria estan assegurats.The Kebabs:
Els vigatans presentaran les seves cançons de garage i pop lo-fi amb influències que van des dels mítics recopilatoris Nuggets dels anys seixanta fins a la nova onada de la filosofia lo-fi capitanejada per la discogràfica Captured Tracks. Les seves cançons sonen fresques i rabioses, i aquest serà en principi l’últim concert a Vic abans de començar un seguit d’actuacions a Barcelona. Només amb disset anys d’edat, quatre mesos de vida al grup i tres cançons mal gravades al MySpace han aconseguit figurar en el Top 10 de la redacció catalana de la revista Mondo Sonoro i esgotar les entrades en la que va ser la seva primera actuació a Barcelona.
Finalment els membres de The Kebabs oferiran una sessió ballable on punxaran punk old school, garage clàssic i actual, indie-rock, lo-fi i tot allò que els passi pel cap i així allargar la nit de la millor manera possible. S’accepten suggerències a paucristoful@gmail.com.Organitza: Pau Cristòful
*Fotografies adjuntes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…