Ves al contingut principal

Del 17 al 23 de gener, mobilitzacions i accions pels nostres drets com a treballadores!

Després de la vaga del 29-S, i just quan s'inicien els judicis contra els detinguts/es, les diferents organitzacions, col·lectius, assemblees i sindicats al marge dels majoritaris, han intentat donar continuïtat a les protestes, portant a terme diverses reunions per a coordinar les mobilitzacions davant l'anunci d'altra vaga general convocada per CC.OO. i UGT i que posteriorment ha estat desestimada, preferint negociar amb el govern i la patronal les noves retallades socials que afectaran al sistema públic de pensions. Davant aquest gir, s'ha decidit convocar una vaga general sense els sindicats majoritaris, coincidint amb les convocades a Galiza i el País Basc i fent una crida a les bases sindicals i a totes les organitzacions polítiques i socials, a donar una resposta política als interessos de la banca, la patronal i el govern, que amb l'excusa de la crisi, està disposat a portar a terme, a qualsevol preu, aquestes retallades, en la línia de la privatització de les pensions i de generar més pobresa.


Del 17 al 23 de gener, mobilitzacions i accions descentralitzades.

VEURE CALENDARI 

21 GENER - MARXA "CONTRA EL PENSIONAZO" - 18:30 OTG de Sant Ildefons de Korneyá 

22 GENER - MANIFESTACIÓ - 17 h. Plça de SANTS 

27 GENER "ATUR GENERAL" - 17:30 h. Jardinets de Gràcia - MANIFESTACIÓ

+ info: http://barcelona.indymedia.org/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…