Ves al contingut principal

PAULA DOMÍNGUEZ I MARTA ROBLES "SOUL DE LUNARES" DIVENDRES 21 GENER 2011


Lokal Flamenc
Les nits del taller amb:
PAULA DOMÍNGUEZ I MARTA ROBLES "SOUL DE LUNARES" DIVENDRES 21 GENER 2011
ATENEU DE 9 BARRIS
23H. 4€

El Taller de Músics de Barcelona és una factoria inesgotable de nous talents. De la fornada més recent prové la cantant Paula Domínguez, una veu amb la gosadia de la joventut i el respecte de qui sap que té al davant un llarg camí per recórrer. Els aires flamencs, l’espontaneïtat del carrer i el rigor que li dóna una formació en la qual destaca per mèrits propis, fan de Paula Domínguez una revelació que paga la pena descobrir. Acompanyada a la guitarra per Marta Robles, aquesta nova promesa sorgida del Taller de Músics ho té tot al seu favor per donar la campanada.

Paula Domínguez - Cante
Marta Robles - Guitarra
Pablo Gómez – percussió

+ INFO: http://www.ateneu9b.net/
http://www.ateneu9b.net/htm/prog_gen11.html#pro0

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…