Ves al contingut principal

*APAGÓN GENERAL LOS DÍAS 15 DE CADA MES A LAS 22 HORAS, 30 MINUTOS*próximo martes 15 apagón, cacerolada y una vela en tu ventana!!!


*APAGÓN GENERAL LOS DÍAS 15 DE CADA MES A LAS 22 HORAS, 30 MINUTOS*próximo martes 15 apagón, cacerolada y una vela en tu ventana!!!
http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=499097504498#!/event.php?eid=100703200006779

SUMA'T A L'APAGADA GENERAL ELS DIES 15 DE CADA MES A LES 22 HORES, NOMÉS 30 MINUTS. PROTESTA O PAGA LES CONSEQÜÈNCIES!

ENDESA i FENOSA CELEBREN LA PUJADA DE PREUS DE L'11%!!! ANEM A PASSAR del cabreig ALS FETS. APAGADA GENERAL de 30 minuts el dia 15 de FEBRER a les 22 hores a totes les llars en senyal de protesta per la pujada abusiva que ENDESA, IBERDROLA i FENOSA han dut a terme en les seves tarifes elèctriques. POSA UNA ALARMA... AL TEU MÒBIL, FES UNA CREU AL CALENDARI ARA, NO SE'T POT OBLIDAR! L'única manera que tenim de lluitar els consumidors contra aquestes pràctiques abusives, és amb mesures com aquesta per això us convoquem a seguir aquesta iniciativa: Que comencés a les 22 hores i durés 30 minuts. AMB NOMÉS 30 MINUTS APAGADA de PLOMS, D'AQUESTA MANERA NO ENS DEIXAREM NI UN SOL APARELL ENGEGAT. A LA NEVERA NO LI PASSA RES PER UNA ESTONA!!!! US PREGUEM QUE HO FEU PASSAR AL MAJOR NOMBRE DE correu electrònic, utilitzant CCO (amb còpia oculta )!!!!!...... Si no som capaços de desendollar mitja hora per tal de tornar-los la bufetada als que ens estan asfixiant, potser és que llavors tenim el que ens mereixem
-------------------------------
Súmate a EL APAGÓN GENERAL LOS DÍAS 15 DE CADA MES A LAS 22 HORAS, SOLO 30 MINUTOS. PROTESTA O PAGA LAS CONSECUENCIAS!

ENDESA y FENOSA CELEBRAN LA SUBIDA DE PRECIOS DEL 11%! VAMOS A PASAR del cabreo LOS HECHOS. APAGÓN GENERAL de 30 minutos el día 15 de FEBRERO a las 22horas en todos los hogares en señal de protesta por la subida abusiva que ENDESA, IBERDROLA y. .. FENOSA han llevado a cabo en sus tarifas eléctricas. ¡PONE UNA ALA ... RMA EN TU MÓVIL, HAZ UNA CRUZ EN EL CALENDARIO AHORA, NO TE PUEDE OLVIDAR! La única manera que tenemos de luchar los consumidores contra estas prácticas abusivas, es con medidas como esta por eso os convocamos a seguir esta iniciativa Que comenzara a las 22 horas y durara 30 minutos. CON SÓLO 30 MINUTOS APAGÓN DE LOS PLOMOS DE LA LUZ, HAREMOS UN VACÍO EN SUS ARCAS, Y DEBERÁN PARAR SUS TRANSFORMADORES, Así se recordarán DE TODO LOS QUE NOS ESTÁN robando! ! ! !! ROGAMOS LO HAGA PASAR AL MAYOR NÚMERO DE correo electrónico, utilizando CCO (con copia oculta )!!!!!...... Si no somos capaces de desenchufar media hora para devolverles la bofetada a los que nos están asfixiando, quizás es que entonces tenemos lo que merecemos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…