Ves al contingut principal

LINA & SANTAUB Live! IMPROVISACIÓ AUDIOVISUAL

LINA & SANTAUB Live!IMPROVISACIÓ AUDIOVISUAL
ELECTRÒNICA / EXPERIMENTAL :: LIVE VISUAL MUSIC SESSIONS
DIJOUS 14 Abril _ 20:45 hProjecte d'improvisació audiovisual de la mà de la músic colombiana Lina Bautista, i dels realitzadors audiovisuals Santaub (Damian Pissarra i Sebastián Jara Bunster). Per la seva part, Lina va iniciar estudis de composició musical a l'Academia Superior d'Arts de Bogotà i actualment realitza el master en Composició Musical de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Alhora, Damian Pissarra és un jove creador multidisciplinari. La seva necessitat d'experimentació artística i de recerca d'un llenguatge propi desemboca en un estil personal i diferent, la qual cosa es deixa veure en totes les àrees en què desenvolupa el seu treball: audiovisual, il lustració, fotografia, disseny gràfic i web. Per la seva banda, Sebastián Jara ha estudiat composició a Xile i actualment continua els seus estudis musicals a Barcelona. Ha decidit explorar l'univers sonor i acústic de la música, sent alumne de Gabriel Brnčić, José Manuel Berenguer, Andrés Lewin-Richter, Luis Esteban, Juan Matos Capote. Actualment esta totalment submergit en la música electrònica a la recerca de noves experiències.
Ticket3 EUROS amb 1 consumició
(col·laboració artistes)

+ info Lina ]   [ + info Damian Pissarra ]
________________________________________

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…