Ves al contingut principal

ÒRBITA BÒLIT - Jo veig el que tu no veus! Els nens exploren l'arquitectura. Arquikids. 18-21/04/11 BÒLIT, CENTRE D'ART CONTEMPORANI.GIRONA


ÒRBITA BÒLIT
És una nova línia de treball del Centre d’Art Contemporani de Girona que vol propagar la seva activitat més enllà dels espais expositius habituals, cercant complicitats a la ciutat amb propostes especialment educatives i participatives.
Jo veig el que tu no veus! Els nens exploren l’arquitectura
Taller infantil a càrrec d’Arquikids
OBSERVA IMAGINA CREA I APRÈN QUELCOM NOU: Una aventura per descobrir i investigar mil formes diferents de mirar i entendre la nostra ciutat  i l’entorn on vivim a diari.
Taller dirigit per: Solange Espoille
Adreçat a: nens i nenes de 7 a 12 anys
Dates: del 18 al 21 d’abril de 2011
Horari: 10 - 13 h
Lloc: botiga Zeppelin (plaça Santa Susanna 7, baixos, 17001 Girona)
Activitat gratuïta. Places limitades.
Inscripció prèvia obligatòria: info@bolit.cat / 972427627 ext.4165
Amb aquest taller les nenes i els nens podran participar de tot un seguit d’activitats per explorar la ciutat a través d’accions i exercicis vinculats al disseny, l’arquitectura, el medi ambient i el seu desenvolupament sostenible. Una oportunitat per aprendre, jugar i alhora estimular els sentits, potenciar la imaginació i la creativitat i promoure el treball en equip a través del joc i l’observació.
Arquikids és una organització que ofereix programes i activitats educatives en l’àmbit de l’arquitectura i el disseny a nens i joves de totes les edats, amb una metodologia pedagògica que permet potenciar la capacitat de percebre, entendre i analitzar l’entorn més immediat.
Els resultats del taller podran veure’s exposats a la botiga Zeppelin durant “Girona, temps de flors” del 7 al 15 de maig de 2011.
Consulteu tot el programa de l’activitat a www.bolit.cat
Més informació:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…