Ves al contingut principal

NITS DE CO-INSPIRACIÓ al niu dimecres 6 de juliol 2011 20h gratis

PENSAMENT / TENDÈNCIES :: MEETING
DIMECRES 06 Juliol _ 20:00 h

NITS DE CO-INSPIRACIÓSession #1:
Impressió 3D & Tendències
& DIY & LiveIllustration
Les Nits de Co-inspiració són sessions periòdiques per a compartir inspiració i coneixement. Una comunitat en la qual l’art, la cultura, les tendències i la tecnologia es barregen. En aquesta primera sessió contarem amb 3 presentacions de 15 min cadascuna:
· Impresions 3DLuciano Betoldi ens parlarà de què són, per què serveixen i futures implicacions d’aquesta nova forma de producció.
· Tendències en arts escèniquesMelina Peña acaba de tornar de la Bienal de Venècia on ha presentat un projecte i ens explicarà els més destacat del que ha vist.
· DIY l’art del ganxet– Alicia Rosselló és molt activa en el món del ganxet com a moviment artístic i acaba de guanyar el premi Smart Future Minds.
· Live Illustration– Bruno Veloso, ilustrador i dissenyador gràfic, ens mostra què és la 'live illustration': Mentre els tres primers participants presenten, ell transformarà les seves paraules en dibuixos. O en d'altres paraules.... o en paraules que són dibuixos.
Ticket: GRATIS
+ info Nits de Co-inspiració ]

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…