Ves al contingut principal

nits d'estiu dimecres 2011 al caixa forum, by the face* video mapping dj jazz

*Tots els dimecres NITS D'ESTIU by the face*
CaixaForum Barcelona, Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 BARCELONAInside/Behind: Una acció sobre l'obra de Douglas Gordon
Coreografies de Noelia Liñana i Nicolaas Hamid


Inside/Behid

 A les 20.30 i a les 21.30 h
CADA DIMECRES 

Activitat principal: L'efecte del cinema. Il·lusió, realitat i imatge en moviment. Somni
Inside/Behind: Una acció sobre l'obra de Douglas Gordon
Coreografies de Noelia Liñana i Nicolaas Hamid

Cortines vermelles, reminiscències del cinema clàssic. Algunes imatges en forma de dansa sobre la darrera part del film El tercer home, dirigit per Carol Reed, i el seu joc d'ombres i identitats: un vell begut amb globus d'heli, un gat que llepa una bota, un fugitiu que entra en una claveguera, una gran ombra desproporcionada projectada sobre la paret d'un edifici.

Aquestes ”postals” fan d'inspiració per dur a terme els moviments de dansa, la interacció entre els ballarins i la invitació al públic a participar en l'experiment. El públic és aquest ”tercer home” que Douglas Gordon vol involucrar en l'obra. Aquest pas entre la vetlla i el son de què parla la sinopsi d'Off Screen pot ser, per què no, el pas d'espectador passiu a protagonista de ficció. Per això els ballarins conviden l'espectador a passar a l'altra banda. En una mena de mite de la caverna platònic, l'espectador passa a descobrir què hi ha a l'altra banda alhora que esdevé protagonista d'una ficció que observen la resta d'espectadors.

Les coreografies tindan lloc dins l'exposició «L'efecte del cinema. Il·lusió, realitat i imatge en moviment».
  • Video mapping*  TELENOIKA http://www.telenoika.netENGRANATGES
  • CADA DIMECRES Del 13/07/2011 al 31/08/2011
  • HORARI: A LES 22.30H I A LES 23H*
  • Telenoika*
  • El video mapping és un nou format audiovisual basat en la projecció d’imatges sobre espais arquitectònics. El col·lectiu d’artistes barcelonès Telenoika, referent nacional d’aquest nou format, ens proposa sorpreses, enganys, il·lusions, sensacions, atmosferes, climes, tensió, petites històries en 2 i 3 dimensions, música electrònica, efectes sonors... en un espectacle pels carrers modernistes de CaixaForum*
  • Concert* DIMECRES 13.07.11. 22h
  • DJ Grazzhoppa’s DJ Bigband
  • http://www.myspace.com/djgrazzhoppasdjbigbanBack To Scratch en Back 2 Scratch de
  • 13/07/2011
  • Per primera vegada a Barcelona, aquests 6 DJ i la vocalista de jazz Monique Harcum ens presenten un poderós xou ple de virtuosisme, scratches, turntablism... i molt de hip-hop!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…