Ves al contingut principal

Palau Robert. Nits d'òpera i cinema al jardí


L’òpera Carmen, que es podrà seguir a través d’una pantalla gegant, en directe des del Gran Teatre del Liceu, i la pel·lícula  alemanya Die Fremde són les dues activitats que es fan aquest any, els dies 27 i 28, durant les nits de juliol al Jardí del Palau Robert.
Carmen es representarà el dimecres 27 de juliol a les 22.15 hores. Aquesta òpera és un veritable arquetip del gènere. Innovadora per la seva concepció, té la grandesa que li proporciona una història molt ben travada i la inventiva melòdica, harmònica i instrumental de la seva música.

Cinema al jardí
L’endemà dijous, dia 28, es projectarà al jardí, a les 22.30 h, la versió original subtitulada en català de la pel·lícula  alemanya Die Fremde, dirigida per la directora Feo Aladag, i que va ser Premi Lux’10 del Parlament Europeu.
La cinta narra la història d'Umay, una jove turca nascuda a Alemanya que fuig del seu matrimoni opressiu a Istambul emportant-se el seu fill a Berlín a la cerca d'una vida millor amb la seva família. Però a Alemanya les coses no són més fàcils; a casa seva es troben dividits entre l'amor envers ella i les tradicions.
La projecció es fa amb el suport de l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Barcelona.


Palau Robert. Centre d'Informació de Catalunya Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió 
Departament de la Presidència

Passeig de Gràcia, 107 l 08008 Barcelona l Tel. 93 292 12 60 l Fax 93 292 12 70
http://www.gencat.cat/palaurobert

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…