Ves al contingut principal

Bajari , espectacle flamenc en directe el pròxim divendres 23 de setembre a partir de les 12h p.m a la plaça de la catedral,.. si vols fer avui un tast passa't pel Cafe Royale a prop de la plaça reial i tindràs un pica pica de flamenc...

Bajari , espectacle  flamenc en directe el pròxim divendres 23 de setembre a partir de les 12h p.m a la plaça de la catedral,.. 
si vols fer avui un tast passa't pel Cafe Royale a prop de la plaça reial i tindràs un pica pica de flamenc...
+ info: http://flamencobarcelona.com/

cafè Royale
C / Nou de Zurbano, 3 (al costat de la Plaça Reial)
BarriGòtic
HorariTots els dimarts de 22 h a 2:30 a.m. hores.
entrada lliure
TransportMetro L3 Liceu

Flamenco Royaleés una nova proposta musical per a les nits dels dimarts a

Cafè Royale a partir de les 22 hores.
Un punt de trobada entre músics i aficionatsamb el Flamenc com a motiud'inspiracióUn escenari obert per als músics que vulguin sumar-se ... Cada dimarts tenen tres músics com a base de la gresca-jam i un soundsystem per seguir la festa.
El Cafè Royale està situat en un dels carrerons que donen a la Plaça Reiali la decoració recorda en certa manera a la de les pel.lícules de Pedro Almodóvar,on el concepte lounge pren tot el seu sentit amb butaques i sofàs tous iespaiososagrupats al voltant de petites taules que permeten la conversa entre els grups d'amics.
+ cursets de flamenc: http://flamencobarcelona.com/noticias.php#noticia19

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…