Ves al contingut principal

Mürfila en concert, free, 25.09.11 24h ESTACIÓ RENFE, EL PRAT

imatge alusiva a la convocatòria

Música

25/09/2011

Horari:

A partir de mitjanit

Activitat accessible

Lloc:

Pàrquing de l'estació de Renfe

Cicle

Festa Major 2011 El Prat de Llobregat

Resum:

Mürfila és rock en majúscules, rock com a forma de vida, i aquesta idea es respira en el seu darrer treball I Love Ü. Aquest disc mostra el treball més personal de l'artista, alhora que la consagra com una rara avis del sector... I és que Mürfila és una creadora interdisciplinària de difícil classificació: compon els seus temes, realitza clips audiovisuals, actua i supera tots les límits possibles a l’escenari, amb un directe contundent. I Love Ü és un treball perfecte, tan eclèctic quant a so com quant a format... 


El rock i el ritme s’integren amb sons orgànics amb màquines i sintetitzadors, en una mescla que s’escapa de definicions, estils o tendències i que respon, únicament i totalment, a la llibertat creativa de l'artista.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…