Ves al contingut principal

Qui votar o no votar el 20N?


 Qui votar o no votar el 20N?


Fòrum de reflexió sobre possibles opcions davant les eleccions, per afavorir una decisió ciutadana responsable.

Des de Nova - Innovació Social estem extraient diverses posicions de l'anàlisi de diferents propostes que estan sorgint en les assemblees, comissions i xarxes del 15M. Les hem sintetitzat i convidem a la ciutadania a mostrar les seves preferències i matisos. El resultat d'aquest fòrum serà la base de l'acte del dia 4 d'octubre, a Barcelona: A qui votar o no votar, aquesta és la qüestió en el 15M.

Davant les eleccions generals del 20N, indica el teu posicionament en relació a aquests dos objectius:
 
A. Les eleccions del 20N no són rellevants per al moviment 15M, ja que aquest ha d'anar construint el seu camí de democràcia real i assembleària, no ha de posar esforços ni esperances en les eleccions, amb un sistema electoral injust que afavoreix el bipartidisme.
En el cas que estiguis d'acord amb aquest primer objectiu, clica aquí per indicar el teu grau d'acord amb aquest objectiu i per aportar els teus comentaris i suggeriments.
B. Les eleccions del 20N són una oportunitat per a catalitzar l'expressió de la indignació social davant un sistema polític i electoral que no representa els interessos de la majoria, com un camí més per poder canviar-lo.
En el cas que estiguis d'acord amb el segon objectiu, fes clic aquí per valorar i prioritzar les diferents opcions (13) que consideris més efectives per aconseguir-ho.
Els resultats d’aquest fòrum seran la base de l’acte que celebrarem el dimarts dia 4 d’octubre a Barcelona i que servirà també per presentar-vos les activitats de nova  - innovació social pel curs 2011-2012.

Si voleu venir a l’acte del 4 d’octubre (tant si participeu al fòrum com si no) confirmeu assistència a
info@nova.cat (aforament limitat), posant a l’assumpte del correu CONFIRMACIÓ D’ASSISTÈNCIA DIA 4 D’OCTUBRE.

Acte del dia 4 d’octubre: Presentació de Nova - Innovació Social i Reflexió Opcions 20N

Lloc: Àgora Catalunya. Plaça de Catalunya, 9, 4t, 1a

Hora: 19h

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…