Ves al contingut principal

01/12/11 Kafeta proavortament a la Revoltosa 19h Clot*

01/12/11 Kafeta proavortament a la Revoltosa 19h Clot* BCN

Hola a totes! Us convidem aquest dijous a la Kafeta proavortament que farem a la Revoltosa. L'objectiu d'aquesta kafeta és donar a conéixer l'espai de coordinació que s'està creant per lluitar per l'avortament lliure i gratuït. Els beneficis de la kafeta aniran destinats a aquest espai que preten generar xarxa entre dones i col·lectius diverses per coordinar la lluita entorn aquest tema tenint en compte la que se nos viene encima.

A les 19h passarem la pel·lícula 'Si las paredes hablaran' de Cher (1996) que tracta de l'avortament.

A les 21h es farà la presentació de l'Espai de coordinació per l'avortament lliure i gratuït 

A partir de les 21.30h tindrem menjar i begudes artesanals (amb i sense alcohol) i kafeta bailonga amb una de les djs més cotitzades en els entorns feministes.

Anima't a venir i reenvia el missatge a aquelles que puguin estar interessades!

Salut i canya a l'esglèsia i l'entramat antiavortista!!


Revoltosa
C/Rogent 82 baixos
Metro Clot i Camp de l'arpa

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…