Ves al contingut principal

Projecció i debat Documental de gènere - Els fils de Penélope, dijous 12 Col·lectiu Circes al cicle Ulldoc

Projecció i debat Documental de gènere - Els fils de Penélope, dijous 12


Col·lectiu Circes al cicle Ulldoc             

A l'ULLDOC del mes de gener projectarem el documental "Els fils de Penèlope", del Col·lectiu Circes i comptarem amb la presència de les realitzadores perquè ens parlin de la seva pel·lícula.
Tres dones de Barcelona, després d'anys de lluites i amistat per regularitzar la situació dels immigrants i canviar les lleis d'estrangeria amb un col·lectiu d'homes procedents del sudest del Marroc, decideixen fer un documental al poble d'origen dels seus amics sobre la vivència de les dones que viuen amb l'absència dels homes la major part de l'any.
Dijous 12 de gener, a les 19.30 h.,
a la sala La Cuina de l'espai Francesca Bonnemaison
(c/ Sant Pere més baix, 7 – Barcelona)
projecció de "Els fils de Penèlope" i posterior debat amb les realitzadores.
L’entrada és lliure.
ULLDOC és un espai de debat sobre realització documental organitzat pel curs de Documental i Gènere de l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona i Indoc, Plataforma de Documentalistes Independents.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…