Ves al contingut principal

Vols sortir amb mi?Ens passem la vida fent fila índia per pagar al supermercat, treure diners del caixer, posar benzina; fila índia a l’Inem i al no volem tornar-hi; fila per escalfar el tupper al microones de la feina i fila índia darrere de les pors, esperant el torn per declarar-nos.
 
Doncs ja és hora de sortir enfora de la fila índia; saltar per sobre les alarmes, endur-nos sense pagar uns refrescants xiclets de menta; tapar la matrícula del cotxe i accelerar a la benzinera; dir-li un poema a la funcionària que et tramita l’expedient (a veure si així et fa més cas) i, sobretot, és l’hora de reclamar fogons de veritat als despatxos de l’amor. 

Vols sortir amb mi Fíla índia enfora?
A finals de maig veurà la llum el meu segon llibre de poemes Fila índia enfora, editat per Curbet Edicions, amb il·lustracions d'Alícia Billon. Però a més, m'agradaria acompanyar-lo amb la realitat augmentada de les músiques de Clara Peya (piano), la força de Sílvia Comes (veu) a la cançó dels "Àngels", i un videoclip produït per Korovo Films.

Per fer-ho tot possible, necessito de la teva angelical col·laboració com a micromecenes a Verkami, una plataforma de projectes creatius que ajuda a finançar-los directament gràcies a la suma d’aportacions individuals. Si t'animes a posar-hi el teu granet de sorra, et convertiràs en mecenes i rebràs recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions.

Tota la informació del projecte: AQUÍ.

Sé que tu pots ser un dels meus àngels! Tenim 40 dies perquè et creixin les ales i volem plegats/-des!

Manifestat i, si vols, compar(t)eix!

Gràcies pel teu temps!

--
Vols sortir amb mi Fila índia enfora?
Sílvia Bel
a/e: silviabel.f@gmail.com
Mòb. 699807180
http://silviabel.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…