Vés al contingut principal

[Ecoxarxabarcelona] Diumenge 22 abril: Trobada autogestió barcelonés / Assemblea Ecoxarxa Barcelona

Trobada d'autogestió de les nostres vides (barcelonés)  / Assemblea de l'ecoxarxa barcelona
Convocada pel diumenge 22 d'abril a les 11h a Aureasocial c/ sardenya 261-263 (Sagrada familia-Barcelona)
Aquesta convocatòria arriba després de la Primera trobada d'autogestió de les nostres vides celebrada el passat 18 de març, i després a les assemblees que s'han celebrat a Gràcia, els dies 27 de març i 10 d'abril, on entre d'altres temes s'ha abordat la reactivació de l'Ecoxarxa de Barcelona.
Per això volem que aquesta trobada del 22 d'abril, serveixi per aglutinar aquests processos i que serveixi per reactivar l'ecoxarxa a nivell de Barcelonés.
A les iniciatives que ja porten entre 1 i 2 anys, com l'us de la moneda social, i les ecobotigues a Gràcia i l'Hospitalet, caldria afegir projectes que s'estan iniciant com les oficines d'habitatge i d'educació, la borsa de treball cooperatiu, el projecte de SHA (salud holística autogestionada), i també totes aquelles iniciatives velles i noves, que afins als principis de la Cooperativa Integral Catalana, es vulguin coordinar a nivell del Barcelonés.

Per tot això, hem pensat en el següent ordre del dia, el qual resta obert a les aportacions que hi hagin tant per escrit com en la pròpia trobada:


ORDRE DEL DIA:
11h  Presentació de la trobada i definició dels seus objectius
11.30h Posta al dia de participants, nuclis d'autogestió local presents i en projecte + iniciatives concretes.
12.30h Eines amb les que ja podem comptar: CES, xarxa social, autogestio.cat, página web.
13.30h  Debat sobre com coordinar-nos entre nuclis d'autogestió local
14.30 Dinar de traje...(porta menjar cuinat per compartir)
16h  Refundem l'Ecoxarxa a nivell de Barcelonés.  Periodicitat de les assemblees. Eines de comunicació i eines de coordinació. Metodologia de presa de decisions. Nuclis d'autogestió local actius i relació entre aquestos.
18h Conclusions i properes convocatòries
La trobada es oberta a totes les persones que vulguin participar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …