Ves al contingut principal

[Ecoxarxabarcelona] Diumenge 22 abril: Trobada autogestió barcelonés / Assemblea Ecoxarxa Barcelona

Trobada d'autogestió de les nostres vides (barcelonés)  / Assemblea de l'ecoxarxa barcelona
Convocada pel diumenge 22 d'abril a les 11h a Aureasocial c/ sardenya 261-263 (Sagrada familia-Barcelona)
Aquesta convocatòria arriba després de la Primera trobada d'autogestió de les nostres vides celebrada el passat 18 de març, i després a les assemblees que s'han celebrat a Gràcia, els dies 27 de març i 10 d'abril, on entre d'altres temes s'ha abordat la reactivació de l'Ecoxarxa de Barcelona.
Per això volem que aquesta trobada del 22 d'abril, serveixi per aglutinar aquests processos i que serveixi per reactivar l'ecoxarxa a nivell de Barcelonés.
A les iniciatives que ja porten entre 1 i 2 anys, com l'us de la moneda social, i les ecobotigues a Gràcia i l'Hospitalet, caldria afegir projectes que s'estan iniciant com les oficines d'habitatge i d'educació, la borsa de treball cooperatiu, el projecte de SHA (salud holística autogestionada), i també totes aquelles iniciatives velles i noves, que afins als principis de la Cooperativa Integral Catalana, es vulguin coordinar a nivell del Barcelonés.

Per tot això, hem pensat en el següent ordre del dia, el qual resta obert a les aportacions que hi hagin tant per escrit com en la pròpia trobada:


ORDRE DEL DIA:
11h  Presentació de la trobada i definició dels seus objectius
11.30h Posta al dia de participants, nuclis d'autogestió local presents i en projecte + iniciatives concretes.
12.30h Eines amb les que ja podem comptar: CES, xarxa social, autogestio.cat, página web.
13.30h  Debat sobre com coordinar-nos entre nuclis d'autogestió local
14.30 Dinar de traje...(porta menjar cuinat per compartir)
16h  Refundem l'Ecoxarxa a nivell de Barcelonés.  Periodicitat de les assemblees. Eines de comunicació i eines de coordinació. Metodologia de presa de decisions. Nuclis d'autogestió local actius i relació entre aquestos.
18h Conclusions i properes convocatòries
La trobada es oberta a totes les persones que vulguin participar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…