Ves al contingut principal

Cicle de Cinema a Farrera: Paisatges i retrats, tots els dimecres agost 22h

Bon agost a tothom,

Ja immersos en la nova edició del Curs d'Aproximació al Món de la Veu (amb Mariona Castelar), us anunciem el nou cicle de Cinema d'Agost: Paisatges i retrats.Un any més l'Alejandro Montiel, amb la col·laboració d'en Paco Lloret, proposa un recull històric amb pel·lícules de Robert J. Flaherty (EEUU, 1884-1951) i de Friedrich W. Murnau (Alemanya, 1888- EEUU, 1931). Eguany el cicle ens porta de viatge per terres àrtiques del Canadà (país dels inuïtes) i càlides del sud dels EEUU (Louisiana), per illes del pacífic sud (Samoa, Bora Bora) i de l'atlàntic nord (Aran). És també un viatge en el temps que ens mostra formes de vida ben vives a les primeres dècades del sXX.

Els passis es faran tots els dimecres feiners (1, 8, 22 i 29) al taller de pintura "Pau Alemany" de la Bastida, a les 22:15, amb una introducció de l'Alejandro i, si hi ha ganes, amb debat al final del film. Trobareu en document adjunt tots els detalls del Cicle, i aquí sota el programa:

Programa:


- Dia 1Nanook of the North (Nanook, el esquimal, Robert J. Flaherty, 1922)        Dur. aprox. 65 minutos.
Fragmentos de Moana (Robert J. Flaherty, 1926)                                                   Dur. aprox. 10 minutos (de 77 del total de la versión británica)
- Dia 8Tabu (Tabú, F.W. Murnau, 1931)                                                                Dur. aprox.: 84 minutos
- Dia 22Man of Arán (Hombres de Arán, Robert J. Flaherty,1934)                       Dur. aprox. 76 minutos
- Dia 29Louisina Story (Historia de Luisiana, Robert J. Flaherthy,1948)             Dur. aprox. 78 minutos

Entrada gratuïta, us hi esperem!

-- 

Centre d'Art i Natura
www.farreracan.cat
artinatura@farreracan.cat

 
Amb el suport del Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya

localització

link

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…