Vés al contingut principal

Cicle de Cinema a Farrera: Paisatges i retrats, tots els dimecres agost 22h

Bon agost a tothom,

Ja immersos en la nova edició del Curs d'Aproximació al Món de la Veu (amb Mariona Castelar), us anunciem el nou cicle de Cinema d'Agost: Paisatges i retrats.Un any més l'Alejandro Montiel, amb la col·laboració d'en Paco Lloret, proposa un recull històric amb pel·lícules de Robert J. Flaherty (EEUU, 1884-1951) i de Friedrich W. Murnau (Alemanya, 1888- EEUU, 1931). Eguany el cicle ens porta de viatge per terres àrtiques del Canadà (país dels inuïtes) i càlides del sud dels EEUU (Louisiana), per illes del pacífic sud (Samoa, Bora Bora) i de l'atlàntic nord (Aran). És també un viatge en el temps que ens mostra formes de vida ben vives a les primeres dècades del sXX.

Els passis es faran tots els dimecres feiners (1, 8, 22 i 29) al taller de pintura "Pau Alemany" de la Bastida, a les 22:15, amb una introducció de l'Alejandro i, si hi ha ganes, amb debat al final del film. Trobareu en document adjunt tots els detalls del Cicle, i aquí sota el programa:

Programa:


- Dia 1Nanook of the North (Nanook, el esquimal, Robert J. Flaherty, 1922)        Dur. aprox. 65 minutos.
Fragmentos de Moana (Robert J. Flaherty, 1926)                                                   Dur. aprox. 10 minutos (de 77 del total de la versión británica)
- Dia 8Tabu (Tabú, F.W. Murnau, 1931)                                                                Dur. aprox.: 84 minutos
- Dia 22Man of Arán (Hombres de Arán, Robert J. Flaherty,1934)                       Dur. aprox. 76 minutos
- Dia 29Louisina Story (Historia de Luisiana, Robert J. Flaherthy,1948)             Dur. aprox. 78 minutos

Entrada gratuïta, us hi esperem!

-- 

Centre d'Art i Natura
www.farreracan.cat
artinatura@farreracan.cat

 
Amb el suport del Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya

localització

link

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …