Vés al contingut principal

DINAR A PLAÇA CATALUNYA 14 DE JULIOLCAT]
14J: Dinar popular i trobada #transversal

Aquest dissabte 14 de juliol, la Comissió Cuina ens convida a un dinar popular a la plaça Catalunya per a iniciar un nou espai en el que la gent de diferents col·lectius i assemblees puguem tenir un punt de reunió i coordinació. Aprofitant l'ocasió, convoquem a una assemblea transversal on poder trobar-nos i posar en comú el treball que estem duent a terme, coordinant esforços per seguir avançant en la lluita.
Aquesta trobada pretén ser el punt de partida per a reflexionar totes juntes i definir estratègies comunes per fer avançar aquest moviment de transformació social que vam iniciar ja fa més d'un any. Així doncs, proposem trobar-nos al dinar popular i tot seguit, començar una assemblea transversal a les 16h.

Començarem amb una roda de presentacions de persones i col·lectius presents per seguir amb un programa obert d'assemblees enfocades principalment a millorar la coordinació i l'estructura assembleària horitzontal i així facilitar els processos de distribució d'informació, circulació de propostes i presa de decisions.

Amb aquests objectius, convoquem a una assemblea preparatòria per estructurar la trobada i preparar ladinamització de l'esdeveniment aquest dijous 12 de juliol a les 19h a la plaça de Catalunya.

[CAST]
14J: Comida popular y encuentro #transversal

Este sábado 14 de julio, la Comisión Cocina nos invita a una comida popular a la plaza Catalunya para iniciar un nuevo espaque la gente de diferentes colectivos y asambleas podamos tener un punto de reunión y coordinación. Aprovechando la ocasión convocamos a una asamblea transversal donde poder encontrarnos y poner en común el trabajo que estamos llevando a cabo, coordinando esfuerzos para seguir avanzando en la lucha.

Es importante aprovechar este encuentro para reflexionar todas juntas y definir estrategias comunes para hacer avanzar este movimiento de transformación social que iniciamos hace más de un año.
Proponemos encontrarnos en la comida popular y a continuación, realizar una asamblea transversal  a las 16h. La iniciaremos con una rueda de presentaciones de personas y colectivos presentes, para seguir con un programa abierto de asambleas enfocadas principalmente a mejorar la coordinación y la estructura asambleariahorizontal para facilitar los procesos de distribución de información, circulación de propuestas y toma de decisiones.

Convocamos a una asamblea preparatoria para estructurar el encuentro y preparar la dinamización del evento este jueves 12 de julio a las 19h en la plaza de Catalunya.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …