Ves al contingut principal

DINAR A PLAÇA CATALUNYA 14 DE JULIOLCAT]
14J: Dinar popular i trobada #transversal

Aquest dissabte 14 de juliol, la Comissió Cuina ens convida a un dinar popular a la plaça Catalunya per a iniciar un nou espai en el que la gent de diferents col·lectius i assemblees puguem tenir un punt de reunió i coordinació. Aprofitant l'ocasió, convoquem a una assemblea transversal on poder trobar-nos i posar en comú el treball que estem duent a terme, coordinant esforços per seguir avançant en la lluita.
Aquesta trobada pretén ser el punt de partida per a reflexionar totes juntes i definir estratègies comunes per fer avançar aquest moviment de transformació social que vam iniciar ja fa més d'un any. Així doncs, proposem trobar-nos al dinar popular i tot seguit, començar una assemblea transversal a les 16h.

Començarem amb una roda de presentacions de persones i col·lectius presents per seguir amb un programa obert d'assemblees enfocades principalment a millorar la coordinació i l'estructura assembleària horitzontal i així facilitar els processos de distribució d'informació, circulació de propostes i presa de decisions.

Amb aquests objectius, convoquem a una assemblea preparatòria per estructurar la trobada i preparar ladinamització de l'esdeveniment aquest dijous 12 de juliol a les 19h a la plaça de Catalunya.

[CAST]
14J: Comida popular y encuentro #transversal

Este sábado 14 de julio, la Comisión Cocina nos invita a una comida popular a la plaza Catalunya para iniciar un nuevo espaque la gente de diferentes colectivos y asambleas podamos tener un punto de reunión y coordinación. Aprovechando la ocasión convocamos a una asamblea transversal donde poder encontrarnos y poner en común el trabajo que estamos llevando a cabo, coordinando esfuerzos para seguir avanzando en la lucha.

Es importante aprovechar este encuentro para reflexionar todas juntas y definir estrategias comunes para hacer avanzar este movimiento de transformación social que iniciamos hace más de un año.
Proponemos encontrarnos en la comida popular y a continuación, realizar una asamblea transversal  a las 16h. La iniciaremos con una rueda de presentaciones de personas y colectivos presentes, para seguir con un programa abierto de asambleas enfocadas principalmente a mejorar la coordinación y la estructura asambleariahorizontal para facilitar los procesos de distribución de información, circulación de propuestas y toma de decisiones.

Convocamos a una asamblea preparatoria para estructurar el encuentro y preparar la dinamización del evento este jueves 12 de julio a las 19h en la plaza de Catalunya.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…