Ves al contingut principal

festa major de poble sec 2012

Del 14 al 22 de juliol el Poble Sec celebra la Festa Major,

 

Aquest any, l'Assemblea de Barri del Poble Sec participa amb un conjunt d'activitats a diverses places del barri. Tot i que la major part del programa es concentra el primer cap de setmana, dissabte i diumenge 14-15 de juliol durant tot el dia a la Plaça dels Ocellets (la placeta que hi ha al començament de Blai tocant Paral·lel), fixeu-vos bé en el programa perquè també hi ha una activitat el divendres a la Pl. del Setge i el dimarts 17, que farem una tarda nit d'espectacle i cinefòrum a la Pl. Sta Madrona.
Us hi esperem!

* Si voleu consultar el programa complet de Festa Major el trobareu a aquest enllaç:  http://festamajor.poblesec.org/poblesec.html

A CONTINUACIÓ EL PROGRAMA  D'ACTIVITATS QUE US PROPOSEM DES DE L'ASSEMBLEA DE BARRI DEL POBLE SEC:


DIVENDRES 13 DE JULIOL - PLAÇA DEL SETGE


19:00h Rescatem els bancs: taller de construcció de bancs + vermut i pica-pica

DISSABTE 14 DE JULIOL - PLAÇA DELS OCELLETS 


1O:30h Ruta Popular pel Poble Sec: Repensem Poble Sec fent una passejada 
La passejada s'inicirà a les 10.30h al Parc de les Tres Xemeneies (La Canadenca) i  acabarà amb la Paella popular a la plaça dels Ocellets.
+ Info aquí
15:00h Paella a preu popular: Porta el teu instrument per a la sobretaula!
17:00h Poesia a la Plaça: Recital i jam poètica amb Enric Casasses, Anna Enrich, Josep Ramon Roig, Núria Martínez Vernis, Francesc Vélez, i tothom qui s'animi a dir un poema... Porta poemes per compartir!

17:00h Tarda Canalla: Taller de construcció d'instruments amb materials reciclats, 
Taller de malabars... 
21:00h Sopar popular 
22:00h - 2:00h Concerts: * MÒLO SAYÂT * (Folk Apatrida)
* LA TIA CARMEN ** DJ PA SUCAT AMB OLI (ELECTRO-SWING) *

DIUMENGE 15 DE JULIOL -  PLAÇA DELS OCELLETS


12:00h "Tate! Aquí hay tomate!" - Vine a fer el vermut i a participar en una xerrada sobre sobirania alimentària amb l'Esther Vivas
14:00h Fideuà agroecològica a preu popular: Amb verdures dels grups de consum agroecològic del barri! Mmmm...
16:00h Concurs de Postres: Sense inscripció i amb jurat popular! Valorarem el sabor, la presentació i la originalitat! Es premiarà als guanyadors amb lots de productes agroecològics i de comerç just. I porta la teva recepta per compartir-la!
19:00h Activitats variades organitzades per entitats i assemblea de barri i... moltes coses més!
21:00h Tarda-Nit de Hip Hop:* HIP HOP DEL POBLE SEC * * RATAS FLACAS (COLOMBIA-CAT) * * SOUND ANTHONY FAMILY (BCN) * * ZÉ FUGA (COLOMBIA-CAT) *

DIMARTS 17 DE JULIOL - PLAÇA DE SANTA MADRONA


19:30h Espectacle "Momo" amb PirArt (Espectacle de circ i foc) 
21:00h Sopar popular
22:00h Cinefòrum: Cinema mut + música en viu· L’especulació del blat (D.W. Griffith, 1909, 14’)· Jim l’esmunyedís (Segundo de Chomón, 1909, 8’)· Gran negoci (Laurel & Hardy, 1929, 19’)· Policies (Buster Keaton, 1922, 18’)
+ info web

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…