Ves al contingut principal

Teralia 2012. El canvi és dins teu! Ripoll, 1 i 2 de setembre.


Teralia 2012. El canvi és dins teu!

Ripoll, 1 i 2 de setembre.
www.firateralia.com


Hola a tots i totes,
El cap de setmana 1 i 2 de setembre tindrà lloc la IV edició de la Fira de TERÀLIA, la fira de teràpies complementàries de Ripoll (Girona). Una fira pensada per posar a l’abats de tothom el món de les teràpies complementàries.
Us adjuntem la programació de la fira, durant tot el cap de setmana podreu gaudir de tallers, conferències i exhibicions de dansa i música de forma gratuïta, pels carrers de Ripoll trobareu stands on podreu fer petits tasts de diferents teràpies per un preu molt econòmic i una gran varietat de productes ecològics i naturals així com d’artesania.
Un ventall de possibilitats s’obriran en aquesta fira serà decisió vostra donar el primer pas... us atrevio?

Una forta abraçada de llum, energia i amor!

Dori i Xevi

CENTRE AMUNAY
669881838

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…