Ves al contingut principal

8 d'octubre partit de futbol al passeig de gracia

Hola a tots i totes!

Com sabreu el proper dilluns des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) hem preparat una activitat de presentació de la Setmana d'Acció Global contra el Deute. Es tracta d'un partit de futbol... no, no tot és barça-madrid, ni tan sols la roja ... pot haver-hi futbol polític!!!! Vine el dilluns i ho descobriras!!!!

El dilluns 8 a les 19 h ens veiem a Passeig de Gràcia / Gran Via (BCN) per jugar el partit de l'1% vs 99%

DE QUÈ ES TRACTA?
Ocuparem un espai públic simbòlic per jugar un partit de futbol. En el futbol hi ha dos equips, en aquest cas un representa l'1%, la troika, els mercats .. i l'altre el 99%, el poble, un estudiant, una aturada, un jubilat, etc ... Com veureu (o patireu) dilluns, en un partit de futbol com aquest les normes no són iguals per a tothom. Ah! i tenim un trio d'àrbitres d'excepció: han confirmat Lagarde (FMI), Draghi (BCE) i Barroso (UE) ... la mismísima troika!

ET NECESSITEM?
Necessitem ser mooooolta gent per a que el partit/acció funcioni. Necessitem que
- si vols jugar per l'1% vinguis amb camisa i corbata (o similar)
- si vols jugar pel 99% vinguis tal qual
- si no vols jugar vinguis igual pq necessitem públic ... un públic que serà més actiu de l'habitual
- si pots fer fotos o gravar en vídeo, ens aniria de fàbula
- tant si pots venir com si no, no deixis de reenviar aquesta convocatòria a amics, veïnes, companyes de feina, del casal ...

QUÈ HAS DE FER PER PARTICIPAR-HI?
- només has de venir, però ens aniria moooolt bé si ens avises abans, sobretot si vols jugar a futbol, així sabrem amb qui podem comptar i et podrem donar més instruccions (envia un mail a laiolanda.fresnillo@odg.cat confirmant quants podeu venir)

Us esperem dilluns a les 19 h a Passeig de Gràcia / Gran Via

Recordeu que la Setmana del Deute ve carregada d'activitats i que teniu el programa ahttp://auditoriaciudadana.net/2012/09/30/setmana-daccio-global-contra-el-deute-8-15-oct-barcelona/

PACD
www.auditoriaciudadana.net
@AuditoriaBCN
@AuditCiudadana
facebook.com/AuditoriaCiudadanaDeuda

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…