Vés al contingut principal

aniversar edifici 150

L' Edifici15o celebra un any de lluita! Vine al nostre aniversari!

Després de la mani #13o - #GlobalNoise, el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre celebrem juntes el nostre primer aniversari i un any de lluita política i social a l'Edifici15o. Per això hi hauran activitats reivindicatives i actuacions en directe:

Dissabte 13o
Després de la manifestació global #13 - #GlobalNoise comencem amb hip hop combatiu a les 21h (corrillo hiphopero) i a partir de les 23h nit punk-rock i festa solidària (amb els grups Bicho Bola, Jodío Karma, Ánimus Necandi i desprès DJ Bailongo).
Entrada gratuïta i les consumicions serviran per cobrir despeses del edifici (advocats, infraestructura... )


Diumenge 14
Matí d'activitats infantils, amb taller de circ i batukada.
A les 14:30h dinar popular. També es farà a les 14:30h una projecció de vídeos dels primers dies a l’edifici i eldocumental La marcha indignada.
A partir de les 17h xerrades sobre iniciatives de suport mutu  amb la xarxa de criança i xarxa de suport mutu de cooperasec, comissió laboral nou barris, coopera nou barris, edifici ocupat per la PAH a Rubi i biciosxs.
A partir de les 19:30h torna la música en directe! (grups: Wagner Pa y Pedro Batalla.)

Vídeos de l’arribada a l’edifici15o:
http://youtu.be/jcWt1SeGIRM · http://youtu.be/Cq2Wm6GyEr4

i els primers dies a l'edifici15o:
http://vimeo.com/30629332 · http://vimeo.com/30719709 · http://vimeo.com/30834021

Blog de l’Edifici15o: http://edifici15o.wordpress.com/ 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …