Ves al contingut principal

aniversar edifici 150

L' Edifici15o celebra un any de lluita! Vine al nostre aniversari!

Després de la mani #13o - #GlobalNoise, el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre celebrem juntes el nostre primer aniversari i un any de lluita política i social a l'Edifici15o. Per això hi hauran activitats reivindicatives i actuacions en directe:

Dissabte 13o
Després de la manifestació global #13 - #GlobalNoise comencem amb hip hop combatiu a les 21h (corrillo hiphopero) i a partir de les 23h nit punk-rock i festa solidària (amb els grups Bicho Bola, Jodío Karma, Ánimus Necandi i desprès DJ Bailongo).
Entrada gratuïta i les consumicions serviran per cobrir despeses del edifici (advocats, infraestructura... )


Diumenge 14
Matí d'activitats infantils, amb taller de circ i batukada.
A les 14:30h dinar popular. També es farà a les 14:30h una projecció de vídeos dels primers dies a l’edifici i eldocumental La marcha indignada.
A partir de les 17h xerrades sobre iniciatives de suport mutu  amb la xarxa de criança i xarxa de suport mutu de cooperasec, comissió laboral nou barris, coopera nou barris, edifici ocupat per la PAH a Rubi i biciosxs.
A partir de les 19:30h torna la música en directe! (grups: Wagner Pa y Pedro Batalla.)

Vídeos de l’arribada a l’edifici15o:
http://youtu.be/jcWt1SeGIRM · http://youtu.be/Cq2Wm6GyEr4

i els primers dies a l'edifici15o:
http://vimeo.com/30629332 · http://vimeo.com/30719709 · http://vimeo.com/30834021

Blog de l’Edifici15o: http://edifici15o.wordpress.com/ 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…