Ves al contingut principal

taller de Teatre de les Oprimides i Sexualitat


Teatre de les Oprimides i Sexualitat:
Taller obert el 6 d'octubre
Laboratori continuat del 16 d'octubre al 20 de novembre


6 d’octubre 2012
TALLER obert:  Sexualitat i Poder
Quan? Dissabte 6 d’octubre
On? A Casal Jove Palau Alos
Horari: de 12 a 14h
Inscripcions a: laciranda@gmail.com
Vine si tens curiositat!
Amb la inspiració del Laboratori Madalenas, Teatre de les Oprimides, realitzat a Berlín del 10 al 17 de setembre…. us proposo una sessió de 2h per investigar col·lectivament sobre la nostra sexualitat. 
Concretament per investigar sobre SEXUALITAT I PODER, el poder que tenim a partir de la vivència de la nostra sexualitat i el poder que tenen els altres sobre nosaltres, a partir de la mateixa. 
Una sessió per agafar ganes de seguir investigant col·lectiva i creativament en el Laboratori – Taller sobre Sexualitat que es desenvoluparà del 16 d’octubre al 20 de novembre, al Palau Alos, a través de RAI. Més info tot seguit …

16 octubre – 20 novembre 2012
LABORATORI   Teatre de les oprimides i Sexualitat
Quan? Dimarts 16, 23 i 30 octubre, 6, 13 i 20 de novembre
On? Al Casal de Joves Palau Alòs
Horari: de 18 a 21h
Cost: 65 € les 6 sessions
Formadora: Júlia Sánchez Andreo, La Ciranda
Inscripcions a:  rai-formacio@pangea.org

Es proposa un taller eminentment vivencial que ens permeti reflexionar, actuar i re-crear la nostra sexualitat a través de l’experiència artística.
El Teatre de l’Oprimit ens oferirà els jocs, exercicis i tècniques artístiques per construir noves lectures de la nostra sexualitat. Sobretot a partir de la teoria i la pràctica relacionada amb l’Estètica de les Oprimides.
Investigarem sobre la sexualitat i el poder, sobre la sexualitat i les experiències d’opressió, les prohibicions; però també sobre la sexualitat que desitgem i somiem, plaer amb nosaltres mateixes, en les nostres relacions i per al nostre marc social. 
Investigació, reflexió i acció a partir de recursos creatius, de l'expressió artística per transformar les condicions de la sexualitat, transformant-nos.
Més informació a : 

http://laciranda.wordpress.com/calendario/
http://rai.pangea.org/rai-formacion/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…