Vés al contingut principal

taller de Teatre de les Oprimides i Sexualitat


Teatre de les Oprimides i Sexualitat:
Taller obert el 6 d'octubre
Laboratori continuat del 16 d'octubre al 20 de novembre


6 d’octubre 2012
TALLER obert:  Sexualitat i Poder
Quan? Dissabte 6 d’octubre
On? A Casal Jove Palau Alos
Horari: de 12 a 14h
Inscripcions a: laciranda@gmail.com
Vine si tens curiositat!
Amb la inspiració del Laboratori Madalenas, Teatre de les Oprimides, realitzat a Berlín del 10 al 17 de setembre…. us proposo una sessió de 2h per investigar col·lectivament sobre la nostra sexualitat. 
Concretament per investigar sobre SEXUALITAT I PODER, el poder que tenim a partir de la vivència de la nostra sexualitat i el poder que tenen els altres sobre nosaltres, a partir de la mateixa. 
Una sessió per agafar ganes de seguir investigant col·lectiva i creativament en el Laboratori – Taller sobre Sexualitat que es desenvoluparà del 16 d’octubre al 20 de novembre, al Palau Alos, a través de RAI. Més info tot seguit …

16 octubre – 20 novembre 2012
LABORATORI   Teatre de les oprimides i Sexualitat
Quan? Dimarts 16, 23 i 30 octubre, 6, 13 i 20 de novembre
On? Al Casal de Joves Palau Alòs
Horari: de 18 a 21h
Cost: 65 € les 6 sessions
Formadora: Júlia Sánchez Andreo, La Ciranda
Inscripcions a:  rai-formacio@pangea.org

Es proposa un taller eminentment vivencial que ens permeti reflexionar, actuar i re-crear la nostra sexualitat a través de l’experiència artística.
El Teatre de l’Oprimit ens oferirà els jocs, exercicis i tècniques artístiques per construir noves lectures de la nostra sexualitat. Sobretot a partir de la teoria i la pràctica relacionada amb l’Estètica de les Oprimides.
Investigarem sobre la sexualitat i el poder, sobre la sexualitat i les experiències d’opressió, les prohibicions; però també sobre la sexualitat que desitgem i somiem, plaer amb nosaltres mateixes, en les nostres relacions i per al nostre marc social. 
Investigació, reflexió i acció a partir de recursos creatius, de l'expressió artística per transformar les condicions de la sexualitat, transformant-nos.
Més informació a : 

http://laciranda.wordpress.com/calendario/
http://rai.pangea.org/rai-formacion/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …