Ves al contingut principal

Cicle Xerrades Novembre: L’altra salut, cooperativa i autogestionada


En el marc de la campanya Fem-lo comú, per la col·lectivització d'AureaSocial, Iniciem el:

Cicle Xerrades Novembre: L’altra salut, cooperativa i autogestionada

S'inicia el cicle de xerrades aquest proper dijous 8 de novembre a les 19h amb la presència de

COS, Cooperativa de Salut

A COS es parteixen dels principis del cooperativisme i de l’autogestió de la salut. Els valors cooperatius d’ajuda mútua, responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat hi són a la base de la seva pràctica.
La iniciativa va sorgir de diferents professionals sanitaris que s'uniren per tal de dur a terme una pràctica transversal i no jeràrquica, anant més enllà de sumar els coneixements d'aquests professionals de diverses disciplines, es busca la seva complementació i convivència treballant de manera integrativa, entent que totes les disciplines de la salut —des de les més ortodoxes fins a aquelles que coneixem com a medicines complementàries o naturals—tenen, en el seu origen, elements comuns.
La cooperativa COS integra una plantilla d’homeòpates, naturòpates, osteòpates, terapeutes en medicina general, medicina tradicional xinesa, teràpia familiar sistèmica, fisioteràpia, drenatge limfàtic i reflexologia podal, així com un equip de docents que fan formació per als usuaris en criança, salut infantil, exploració pediàtrica i preparació per a la maternitat.
A més de la pràctica que realitza la cooperativa COS, la voluntat de COS és teixir economia social i solidària i, per això, també formen part de la Xarxa d’Economia Solidària i de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Podeu trobar més info de COS a http://www.cos.coop 
Esperem que aquesta sigui una bona oportunitat per conèixer i generar sinèrgies amb altres iniciatives que treballen per l'autogestió de la salut, atenent a la persona com la principal protagonista de les decisions que pugui prendre en relació a la seva pròpia salut i generant relacions horitzontals per a explorar de manera col·lectiva el coneixement sobre la salut.
Us esperem aquest proper dijous a les 19h!
Aureasocial. Fem-lo comú

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…