Vés al contingut principal

Cicle Xerrades Novembre: L’altra salut, cooperativa i autogestionada


En el marc de la campanya Fem-lo comú, per la col·lectivització d'AureaSocial, Iniciem el:

Cicle Xerrades Novembre: L’altra salut, cooperativa i autogestionada

S'inicia el cicle de xerrades aquest proper dijous 8 de novembre a les 19h amb la presència de

COS, Cooperativa de Salut

A COS es parteixen dels principis del cooperativisme i de l’autogestió de la salut. Els valors cooperatius d’ajuda mútua, responsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat hi són a la base de la seva pràctica.
La iniciativa va sorgir de diferents professionals sanitaris que s'uniren per tal de dur a terme una pràctica transversal i no jeràrquica, anant més enllà de sumar els coneixements d'aquests professionals de diverses disciplines, es busca la seva complementació i convivència treballant de manera integrativa, entent que totes les disciplines de la salut —des de les més ortodoxes fins a aquelles que coneixem com a medicines complementàries o naturals—tenen, en el seu origen, elements comuns.
La cooperativa COS integra una plantilla d’homeòpates, naturòpates, osteòpates, terapeutes en medicina general, medicina tradicional xinesa, teràpia familiar sistèmica, fisioteràpia, drenatge limfàtic i reflexologia podal, així com un equip de docents que fan formació per als usuaris en criança, salut infantil, exploració pediàtrica i preparació per a la maternitat.
A més de la pràctica que realitza la cooperativa COS, la voluntat de COS és teixir economia social i solidària i, per això, també formen part de la Xarxa d’Economia Solidària i de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Podeu trobar més info de COS a http://www.cos.coop 
Esperem que aquesta sigui una bona oportunitat per conèixer i generar sinèrgies amb altres iniciatives que treballen per l'autogestió de la salut, atenent a la persona com la principal protagonista de les decisions que pugui prendre en relació a la seva pròpia salut i generant relacions horitzontals per a explorar de manera col·lectiva el coneixement sobre la salut.
Us esperem aquest proper dijous a les 19h!
Aureasocial. Fem-lo comú

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …