Ves al contingut principal

INFOfans hortera: Seminaris i cròniques. Nous horts i projectes agroecològics. Una revista i un vídeo.

Bon dia!

Aquí us fem arribar un nou INFOfans, amb mooolta informació, algunes activitats ja s'han desenvolupat, però us les fem arribar perquè sàpigueu també les coses que es van fent.

Projecte Grípia: l'Escola de Pagesia i activitat Pastoral obra les incripcions, demà dia 26 és l'últim dia!
I Seminari de Dinamització Local Agroecològica: entre el 14 i el 16 de desembre a Barcelona, per les que estiguieu pensant en dissenyar un projecte en clau agroecològica, o ja ho estigueu fent! El dia 30 de novembre és l'últim dia per inscriure'us!
Portes obertes a l'Hort Comunitari del Clot: el passat 11 de novembre. 
Estrena documental La Kosturica: el passat 15 de novembre es va celebrar la gran estrena mundial d'aquest documental que narra el dia a dia i els pilars polítics d'aquesta experiència agroecològica. 
- ZAD. Crònica de la manifestació i reocupació del 17 de novembre, per defensar aquest espai, amenaçat per la construcció d'un aeroport.
Taller construcció taules de cultiu: va ser ahir a l'hort del xino, amb la col·laboració de Blue Planet.
Semillas de Cambio al Forat; passi del documental, en el marc del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere
Granja gallarets: nova experiència aroecològica, on a una granja familiar del Baix Empodrà tenen més de 600 gallines ponedores d'ous ecològics.
Horts a la Universitat Pablo Oravide; iniciativa d'un grup d'estudiants, on cultivaran uns 1.200 metres quadrats.
Vídeo paper dels Horts Urbans Comunitaris: de la UNED i TV2, narra la història de l'agricultura urbana i el valor i el potencial dels actuals horts urbans a la ciutat de Madrid, de la mà d'agricultores urbanes, activistes, universitaris... 
Coneixes Agro-cultura? La revista de l'associació l'ERA per estar al dia de les novetats al sector agroecològic.

Salut i alternatives agroecològiques!--
Hort (in)dignat de Pl Cat,
sembrant llavors de revolució...
 
Twitter: hortdignebcn
Facebook: Hort Digne Pl Cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…