Vés al contingut principal

INFOfans hortera: Seminaris i cròniques. Nous horts i projectes agroecològics. Una revista i un vídeo.

Bon dia!

Aquí us fem arribar un nou INFOfans, amb mooolta informació, algunes activitats ja s'han desenvolupat, però us les fem arribar perquè sàpigueu també les coses que es van fent.

Projecte Grípia: l'Escola de Pagesia i activitat Pastoral obra les incripcions, demà dia 26 és l'últim dia!
I Seminari de Dinamització Local Agroecològica: entre el 14 i el 16 de desembre a Barcelona, per les que estiguieu pensant en dissenyar un projecte en clau agroecològica, o ja ho estigueu fent! El dia 30 de novembre és l'últim dia per inscriure'us!
Portes obertes a l'Hort Comunitari del Clot: el passat 11 de novembre. 
Estrena documental La Kosturica: el passat 15 de novembre es va celebrar la gran estrena mundial d'aquest documental que narra el dia a dia i els pilars polítics d'aquesta experiència agroecològica. 
- ZAD. Crònica de la manifestació i reocupació del 17 de novembre, per defensar aquest espai, amenaçat per la construcció d'un aeroport.
Taller construcció taules de cultiu: va ser ahir a l'hort del xino, amb la col·laboració de Blue Planet.
Semillas de Cambio al Forat; passi del documental, en el marc del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere
Granja gallarets: nova experiència aroecològica, on a una granja familiar del Baix Empodrà tenen més de 600 gallines ponedores d'ous ecològics.
Horts a la Universitat Pablo Oravide; iniciativa d'un grup d'estudiants, on cultivaran uns 1.200 metres quadrats.
Vídeo paper dels Horts Urbans Comunitaris: de la UNED i TV2, narra la història de l'agricultura urbana i el valor i el potencial dels actuals horts urbans a la ciutat de Madrid, de la mà d'agricultores urbanes, activistes, universitaris... 
Coneixes Agro-cultura? La revista de l'associació l'ERA per estar al dia de les novetats al sector agroecològic.

Salut i alternatives agroecològiques!--
Hort (in)dignat de Pl Cat,
sembrant llavors de revolució...
 
Twitter: hortdignebcn
Facebook: Hort Digne Pl Cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …