Ves al contingut principal

oncogrrrls Laboratori de dansa i moviment, un trànsit pel càncer de mama


oncogrrrls !!!
Laboratori de dansa i moviment, un trànsit pel càncer de mama

Inici del Laboratori dimecres 21 de novembre

Quan? tots els dimecres de 9’30 a 11h. Vine sempre, o el dia que puguis!!!
On ? CC. Parc Sandaru (c/ Buenaventura Muñoz, 21, L1 Arc de Triomf)
Col·laboració per materials : 15€

Facilitadores: Caro i Marisa (Intervals).
Contacte: intervalsenxarxa@gmail.com
Mòbil: 722 711 618/ 644 315 223


El Laboratori d’Oncogrrls és un espai lúdic on connectar amb els nostres cossos. Amb tècniques de dansa i improvisació treballarem la consciència corporal i la creació col·lectiva per a explorar les transformacions viscudes arrel del trànsit per la malaltia i els seus tractaments.  

Al laboratori investigarem de forma vivencial i incorporada temàtiques relacionades amb la salut i  les polítiques sanitàries, la construcció de la identitat de gènere, la sexualitat, el poder biomèdic i la infantilització del pacient, l’ajustament als canvis corporals... i altres inquietuds que vagin sorgint durant les sessions.  

Durant l’activitat, generarem materials que motivin la reflexió i la creació. Per incorporar dita investigació utlitzarem tècniques de dansa-moviment i de performance, inspirades en la feina dels grups UrBan BUsh Women, Liz Lerman Dance Exchange i d’Anna Halprin, entre d’atres. 

Obert a dones que hagin estat diagnosticades o ho hagin viscut de prop (familiars, membres de xarxes de suport, treballadores de la salut...), així com persones interessades en la temàtica o en la metodologia.


Si voleu participar, escriviu-nos un correu amb les vostres motivacions.

Més informació:
oncogrrrls.wordpress.com
Facebook d’Intervals

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…