Vés al contingut principal

convocatòria del VÍDEO DEL MINUT 2013 és: LA MEVA GENERACIÓ


Convocatòria 2013 LA MEVA GENERACIÓ

elvideodelminuto.net

TRAMA obre la convocatòria del VÍDEO DEL MINUT 2013
El tema escollit per a aquesta edició és:
LA MEVA GENERACIÓ

El VÍDEO DEL MINUT és una invitació a totes les dones per a que visibilitzin el seu el seu punt de vista utilitzant el registre audiovisual.

Si vols participar,

envia’ns una filmació que compleixi les següents condicions:
-Estar realitzada per dones, sense limitacions d’edat ni de nacionalitat.
-Estar adaptada al tema proposat a la convocatòria.
-La duració haurà de ser d’un minut.
-Estar realitzada en un pla seqüència.
-Incloure, en un pla final, el nom, l’email i el lloc de residència de cada autora de l’obra.
-Entregar una còpia en format Mini DV o DVD (en un arxiu AVI) o a través d’Internet, des del web movibeta.com  i seguir les instruccions que s’hi donen. Consultar la Guía per a la Presentació per Internet.

EL VÍDEO DEL MINUT té els següents objectius:
-Facilitar l’emergència i la visibilitat de la mirada femenina.
-Reunir cada any una àmplia varietat de propostes audiovisuals realitzades per dones.
-Crear un arxiu que reuneixi la visió de les dones sobre diversos aspectes i experiències vinculades a les realitats contemporànies.
TRAMA és la Coordinadora Estatal de Mostres i Festivals de cinema, vídeo i multimèdia realitzats per dones. Cada una de les Mostres que integren TRAMA realitzarà, almenys, una sessió pública en la que es projectaran els vídeos seleccionats. 
Temes de les anteriors edicions: El teu propi espai, L’espai de treball, Els marges, Els límits i les fronteres, Els plaers, Les molèsties, El veïnat, Les mares, Els desplaçaments, Les alegries, Les edats, Insubordinades, Els pecats, Els interrogants, Les altres vides, Identitats, La revolució.
Els vídeos que no compleixin les condicions no s’inclouran en el film col·lectiu.
TRAMA realitzarà una sel·lecció dels vídeos rebuts.
Les participants de EL VÍDEO DEL MINUT ACCEPTARAN LES BASES DE PARTICIPACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA. Les bases estaran a disposició de les participants en les seus de les mostres de TRAMA i a
www.elvideodelminuto.net
.
Els vídeos presentats pasaran a formar part de l’arxiu de TRAMA i només s’utilitzaran amb finalitats no comercials.
El projecte del Vídeo del Minut es va iniciar el 1997 a Barcelona a partir de la iniciativa de Drac Màgic – Mostra Internacional de Films de Dones. Actualment, la convocatòria es proposa des de TRAMA.
Les entitats que formen TRAMA són:
EL VIDEO DEL MINUTO
www.elvideodelminuto.net 

HUESCA
Colectivo de Mujeres Feministas de Huesca. Muestra de Cine Realizado por Mujereswww.nodo50.org/feministas-huesca

BARCELONA
Drac Màgic Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona www.
mostrafilmsdones.cat

PAMPLONA
IPES Elkartea Muestra Internacional de Cine y Mujeres de Pamplona
www.ipesnavarra.org

BILBAO
Grupo Feminista de Estudios “Simone de Beauvoir” . Muestra de Cine Realizado por Mujeres www.zinemakumeak.org

TERUEL
Asociación Cultural Madart Muestra de Cine Internacional Realizado por Mujeresasociacionculturalmadart.wordpress.com

GRANADA
Asamblea de Mujeres de Granada Mariana Pineda Mirando Nosotras
www.asambleamujeresgranada.com
  
ZARAGOZA
Odeonia Muestra Internacional de Cine Realizado por Mujeres
www.muestracinemujereszgz.org

 
Per més informació: www.elvideodelminuto.net
En acompliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), Drac Màgic l'informa que les seves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitgeu donar-vos de baixa de la llista de correu electrònic, només n'heu de trametre un a news@dracmagic.cat i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …