Vés al contingut principal

BESADA LGTB 17H CORTE INGLÉS PORTAL DEL ANGEL BARCELONA

dissabte 2 de març BESADA LGTB 17H CORTE INGLÉS PORTAL DEL ANGEL BARCELONA

Concentració contra l'homofòbia d'El Corte Inglés. BESADA LGT
EXIGIM LA RETIRADA DELS LLIBRES HOMÒFOBS!

El Corte Inglés té a la venda dos llibres homòfobs: ‘Como prevenir la homosexualidad. Los hijos y la confusión de género’ i ‘ Quiero dejar de ser homosexual’.

Els dos ‘manuals’ estan redactats per Joseph Nicolosi, un dels principals representants del moviment que als EUA encara sosté que l’homosexualitat és un desordre que es pot tractar, i editat a l’estat espanyol fa quatre anys per l’editorial catòlica ‘Palabra’.

L’homosexualitat no és cap malaltia. L’homofòbia és la malaltia!
Aquests llibres fomenten l’odi homòfob i són un atac directe a la llibertat sexual. Davant d’aquest brot incontrolat d’homofòbia no ens quedarem aturades. Exigim a El Corte Inglés la retirada immediata d’aquests llibres, disculpes públiques i el compromís de no vendre mai més cap llibre homòfob o transfòbic.

LLUITEM PER L’ALLIBERAMENT LÈSBIC, GAI, TRANS I INTERSEX! NI HOMOFÒBIA NI TRANSFÒBIA! CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!

Després de la concentració us esperem al CGB (Passatge Valeri Serra, 23 Baixos), projectarem dos documentals sobre la pena de mort a Uganda:
"El pitjor lloc del món per ser gai"
"Memorandum in memoriam"

Organitza: Comissió Unitària 28 de Juny


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …