Ves al contingut principal

BESADA LGTB 17H CORTE INGLÉS PORTAL DEL ANGEL BARCELONA

dissabte 2 de març BESADA LGTB 17H CORTE INGLÉS PORTAL DEL ANGEL BARCELONA

Concentració contra l'homofòbia d'El Corte Inglés. BESADA LGT
EXIGIM LA RETIRADA DELS LLIBRES HOMÒFOBS!

El Corte Inglés té a la venda dos llibres homòfobs: ‘Como prevenir la homosexualidad. Los hijos y la confusión de género’ i ‘ Quiero dejar de ser homosexual’.

Els dos ‘manuals’ estan redactats per Joseph Nicolosi, un dels principals representants del moviment que als EUA encara sosté que l’homosexualitat és un desordre que es pot tractar, i editat a l’estat espanyol fa quatre anys per l’editorial catòlica ‘Palabra’.

L’homosexualitat no és cap malaltia. L’homofòbia és la malaltia!
Aquests llibres fomenten l’odi homòfob i són un atac directe a la llibertat sexual. Davant d’aquest brot incontrolat d’homofòbia no ens quedarem aturades. Exigim a El Corte Inglés la retirada immediata d’aquests llibres, disculpes públiques i el compromís de no vendre mai més cap llibre homòfob o transfòbic.

LLUITEM PER L’ALLIBERAMENT LÈSBIC, GAI, TRANS I INTERSEX! NI HOMOFÒBIA NI TRANSFÒBIA! CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!

Després de la concentració us esperem al CGB (Passatge Valeri Serra, 23 Baixos), projectarem dos documentals sobre la pena de mort a Uganda:
"El pitjor lloc del món per ser gai"
"Memorandum in memoriam"

Organitza: Comissió Unitària 28 de Juny


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…