Ves al contingut principal

Taronjada Resilient sant martí 2 DE MARÇ A LES 11h


   Us volem convidar a la 3a Taronjada Resilient el proper DISSABTE 2 DE MARÇ A LES 11h. A LA PLAÇA SOLEDAD GUSTAVO (entre C/ Selva de Mar i C/ Julián Besteiro darrere de la xurreria al costat del bingo de la Rambla Guipúscoa).
 
  Ja és el tercer any que col.laborem amb Sant Martí La Verneda en Transició en la recollida de taronges que creixen en arbres del barri. Com que són amargues i no gaire bones per menjar vam pensar que era una llàstima que es quedessin als tarongers i amb molt de sucre queda una melmelada boníííííssima!!!...i més coses que descobrirem que es pot fer amb taronges.
 
  Nosaltres disposem d' escales per enfilar-nos als arbres, podeu portar tisores de podar o guants si teniu.
 
  No us ho podeu perdre!! Compartirem un matí entre veïns-es i farem vida de barri!!
 
  *Resiliència: Procés dinàmic que ens ajuda a prendre actituts positives en contextos adversos.
 
   Ben cordialment,
 
                                   Xarxa Comunitària LVSM

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…