Vés al contingut principal

Debat Lluita feminista 7 març Can Vies 19h

Des de  el col·lectiu feminista Gatamaula, us enviem informació sobre un acte que hem organitzat dins de les Jornades Feministes Autònomes de Barcelona, de les quals us n'adjuntem el cartell:
 Debat “Lluita feminista i internacionalisme: teixint xarxa entre pobles” + curs de txalaparta
 Lloc: CSA Can Vies (c/ Jocs Florals, 42),
L1/L5 Plaça Sants
Hora: 19:00

Vindran les dones del Bilgune Feminista (col·lectiu feminista basc) a parlar sobre feminisme i alliberament dels pobles, i farem debat sobre el tema.
Esperem que us pugui interessar i que ens hi trobem!

D'altra banda,  recordeu també que dijous 7 de març a les 20h hi ha la
 

MANIFESTACIÓ NOCTURNA "Fem-nos fortes, fem-ho juntes, la nit és nostra"
Plaça Dones del 36 (M) Fontana
 

Aquestes dues activitats, com totes les altres que apareixen en el cartell són per a dones, lesbianes i trans.

Ens hi veiem!!!!SI US PLAU, FEU DIFUSIÓ A LES QUE CREIEU QUE LES HI PUGUI INTERESSAR, GRÀCIES
"Crec que les que tenen el coratge de rebel·lar-se a qualsevol edat són les que fan possible la vida..., són les rebels els qui amplien les fronteres dels drets, a poc a poc..., els qui estrenyen els confinis del mal i els redueixen a la inexistència” [Natalie C.B.] 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …