Ves al contingut principal

som lo que sembrem: xerrades març i abril a barcelona

DOS PROPERS ACTES A BARCELONA CIUTAT

EL NOSTRE VERÍ QUOTIDIÀ, aquest dimecres 27 de març:

Documental de la Marie Monique Robin (18.30h), i després debat a les 20 hores amb l'investigador sobre la nostra contaminació interna, el doctor Miquel Porta, i amb el Gustavo Duch, el tècnic d'agricultura ecològica Andreu Vila, i el Miquel Vallmitjana de Som Lo Que Sembrem. Al Centre de Cultura Contemporània de  Barcelona, carrer Montalegre 5. Entrada lliure, però limitada.

http://sembremvalles.wordpress.com/2013/03/17/projeccio-nuestro-veneno-cotidiano-al-cccb/


I reserveu-vos també el  divendres 12 d'abril:  tindrem a Barcelona l'advocada Graciela Gómez, que defensa les famílies afectades per fumigacions a l'Argentina en els camps de soja transgènica,  amb nens amb malformacions.
A les 19 hores, al local d'ASiA, carrer Emili Roca 52. Metro Fabra i Puig o Virrei Amat.


http://sembremvalles.files.wordpress.com/2013/03/adv-argentina2_asac.png

Els periodistes que vulguin contactar amb l'advocada  Graciela Gómez per entrevistar-la durant el dia 12 d'abril, que es posin en contacte amb Som lo que Sembrem 644303941

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…