Vés al contingut principal

Xarxes de suport mutu entre dones dimecres 20 de març a caladona 19h

Xarxes de suport mutu entre dones

20 de març a les 19h

Trobada a Ca la Dona

Carrer Ripoll 25

Parlarem de com les dones s'organitzen per superar la crisi i donar-se suport en el dia a dia. Presentarem experiències ja existents d'estalvi cooperatiu, xarxes de cura, menjadors populars, suport entre emprenedores... i pensarem quines de noves podem construir.

Participen: 

Remei Sipi, guineana, membre d'E'waiso Ipola i Jemanjà associació de dones, practica la tontina i participa d'una xarxa de cura de criatures.Fatou Secka, gambiana, presidenta d'Equis (Associació contra la Mutilació Genital Femenina), participa de diverses tontines a Catalunya i dóna formació sobre estalvi financer.Betty Puerto Barrera, colombiana, de l'Organització Femenina Popular, parlarà dels menjadors populars que gestiona l'OFP a Colòmbia coma iniciatives d'acollida de la població afectada pel conflicte armat.Eli Manzano, impulsora de la Comissió de Gènere de Coop57, cooperativa de finances ètiques i solidàriesGuernica Facundo, consultora sobre gènere, emprenedoria i cooperativisme, impulsora de Complementun, participant al projecte de formació per a emprenedores de Calala.Núria Gracia Puigarnay, creadora de NurandCo, assessoria per a emprenedores, forma part de les xarxes Executives on Line i Agima, participa al projecte de formació per a emprenedores de Calala.

I presentarem el projecte "Enxarxant emprenedoria, economia social i solidaritat entre dones" guardonat amb el premi Maria Aurèlia Capmany-8 de març de l'Ajuntament de Barcelona 

Calala - Fondo de MujeresC/Girona 25, principal08010 Barcelona933011793www.calala.org
calala@calala.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …