Ves al contingut principal

Xarxes de suport mutu entre dones dimecres 20 de març a caladona 19h

Xarxes de suport mutu entre dones

20 de març a les 19h

Trobada a Ca la Dona

Carrer Ripoll 25

Parlarem de com les dones s'organitzen per superar la crisi i donar-se suport en el dia a dia. Presentarem experiències ja existents d'estalvi cooperatiu, xarxes de cura, menjadors populars, suport entre emprenedores... i pensarem quines de noves podem construir.

Participen: 

Remei Sipi, guineana, membre d'E'waiso Ipola i Jemanjà associació de dones, practica la tontina i participa d'una xarxa de cura de criatures.Fatou Secka, gambiana, presidenta d'Equis (Associació contra la Mutilació Genital Femenina), participa de diverses tontines a Catalunya i dóna formació sobre estalvi financer.Betty Puerto Barrera, colombiana, de l'Organització Femenina Popular, parlarà dels menjadors populars que gestiona l'OFP a Colòmbia coma iniciatives d'acollida de la població afectada pel conflicte armat.Eli Manzano, impulsora de la Comissió de Gènere de Coop57, cooperativa de finances ètiques i solidàriesGuernica Facundo, consultora sobre gènere, emprenedoria i cooperativisme, impulsora de Complementun, participant al projecte de formació per a emprenedores de Calala.Núria Gracia Puigarnay, creadora de NurandCo, assessoria per a emprenedores, forma part de les xarxes Executives on Line i Agima, participa al projecte de formació per a emprenedores de Calala.

I presentarem el projecte "Enxarxant emprenedoria, economia social i solidaritat entre dones" guardonat amb el premi Maria Aurèlia Capmany-8 de març de l'Ajuntament de Barcelona 

Calala - Fondo de MujeresC/Girona 25, principal08010 Barcelona933011793www.calala.org
calala@calala.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…