Ves al contingut principal

activitats centre bolit girona 13 abril dia internacional de l'art


El proper dissabte 6 d'abril a les 12 h al Bòlit_La Rambla, Sala Fidel Aguilar tindrà lloc una visita comentada a l'exposició "Viatge extra-ordinari" a càrrec del comissari i crític d'art Eudald Camps, l'artista i autor Rafel G. Bianchi i el director Andrés Hispano.

A continuació, al cinema Truffaut es presentarà el film La bandera en la cima, a càrrec d'Eudald Camps, Rafel G. Bianchi, autor del film i Andrés Hispano, director de la pel·lícula.

A La bandera en la cima, Rafel G. Bianchi (Olot, 1967) posa contra les cordes la figura mitificada de l’artista. En paraules del crític d’art David G. Torres, la pel·lícula “mostra l’artista com un antiheroi embarcat en una empresa absurda”.

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia aquí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KITS FORMATIUS

Un programa de professionalització artística i d’emprenedoria adreçat a artistes i autors que volen dur a terme projectes creatius.

El divendres 12 d’abril tindrà lloc la primera sessió, “Com presentar un projecte artístic”, a càrrec de Clara Garí, directora de Nau Côclea, Centre de Creació Contemporània de Camallera.

Lloc: Centre Cultural La Mercè de 16.30 a 20.30 h (4 hores).

Per a més información consulteu el web. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia aquí.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIA INTERNACIONAL DE L’ART A GIRONA


El dissabte 13 d’abril se celebra per primera vegada a Girona el Dia Internacional de l’Art, una trobada festiva entre agents culturals, artistes i públics.

El Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona coordina la trobada en la que participen un total de 23 entitats de les comarques gironines amb més de 30 activitats programades.

A les 12 del migdia al Pont de Pedra tindrà lloc una acció conjunta i participativa que donarà el tret de sortida a la resta d’activitats.

Activitats organitzades des del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona

Exposició “Viatge extra-ordinari”, al Bòlit_La Rambla, Sala Fidel Aguilar, de les 9 del matí a les 11 del vespre.

Visita Llibres d’artista de viatge a càrrec d’Eudald Camps a les 12 del matí al Bòlit_Sant Nicolau. Inscripció prèvia aquí.

Visites dedicades a la jove creativitat: música i poesia. Itinerari musical a càrrec de Kenneth Russo –artista participant-, Pulpopop i Farners Cabra. Inscripció prèvia aquí.

Itinerari “Escultures a Girona de Paco Torres Monsó” a càrrec de Roser Asparó. Punt de trobada devant la Casa de Cultura de Girona a les 16 h.

Per a més informació consulteu la programació detallada al web o a l’esdeveniment del facebook.


Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
----------------------------------------
Pujada de la Mercè 12 17004 Girona
Tel. 972 427 627 / 972 223 305
www.bolit.cat
----------------------------------------
Imatge en línia 1Imatge en línia 2
Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d’accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l’adreça de correu bolit@ajgirona.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…