Vés al contingut principal

activitats centre bolit girona 13 abril dia internacional de l'art


El proper dissabte 6 d'abril a les 12 h al Bòlit_La Rambla, Sala Fidel Aguilar tindrà lloc una visita comentada a l'exposició "Viatge extra-ordinari" a càrrec del comissari i crític d'art Eudald Camps, l'artista i autor Rafel G. Bianchi i el director Andrés Hispano.

A continuació, al cinema Truffaut es presentarà el film La bandera en la cima, a càrrec d'Eudald Camps, Rafel G. Bianchi, autor del film i Andrés Hispano, director de la pel·lícula.

A La bandera en la cima, Rafel G. Bianchi (Olot, 1967) posa contra les cordes la figura mitificada de l’artista. En paraules del crític d’art David G. Torres, la pel·lícula “mostra l’artista com un antiheroi embarcat en una empresa absurda”.

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia aquí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KITS FORMATIUS

Un programa de professionalització artística i d’emprenedoria adreçat a artistes i autors que volen dur a terme projectes creatius.

El divendres 12 d’abril tindrà lloc la primera sessió, “Com presentar un projecte artístic”, a càrrec de Clara Garí, directora de Nau Côclea, Centre de Creació Contemporània de Camallera.

Lloc: Centre Cultural La Mercè de 16.30 a 20.30 h (4 hores).

Per a més información consulteu el web. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia aquí.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIA INTERNACIONAL DE L’ART A GIRONA


El dissabte 13 d’abril se celebra per primera vegada a Girona el Dia Internacional de l’Art, una trobada festiva entre agents culturals, artistes i públics.

El Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona coordina la trobada en la que participen un total de 23 entitats de les comarques gironines amb més de 30 activitats programades.

A les 12 del migdia al Pont de Pedra tindrà lloc una acció conjunta i participativa que donarà el tret de sortida a la resta d’activitats.

Activitats organitzades des del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona

Exposició “Viatge extra-ordinari”, al Bòlit_La Rambla, Sala Fidel Aguilar, de les 9 del matí a les 11 del vespre.

Visita Llibres d’artista de viatge a càrrec d’Eudald Camps a les 12 del matí al Bòlit_Sant Nicolau. Inscripció prèvia aquí.

Visites dedicades a la jove creativitat: música i poesia. Itinerari musical a càrrec de Kenneth Russo –artista participant-, Pulpopop i Farners Cabra. Inscripció prèvia aquí.

Itinerari “Escultures a Girona de Paco Torres Monsó” a càrrec de Roser Asparó. Punt de trobada devant la Casa de Cultura de Girona a les 16 h.

Per a més informació consulteu la programació detallada al web o a l’esdeveniment del facebook.


Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
----------------------------------------
Pujada de la Mercè 12 17004 Girona
Tel. 972 427 627 / 972 223 305
www.bolit.cat
----------------------------------------
Imatge en línia 1Imatge en línia 2
Aquesta tramesa s’ha efectuat perquè les vostres dades de contacte són en un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona. D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d’accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l’adreça de correu bolit@ajgirona.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …