Ves al contingut principal

Eclipsi a la Lluna plena de EscorpiAquesta nit serà especialment màgica, la Lluna plena es produeix en l'enigmàtic i intens Escorpió i més protagonitza un Eclipsi parcial.

La Lluna plena a Escorpió és intensa, passional, enigmàtica ... 

Tindrem les emocions a flor de pell, pel que serem apassionats en l'amor però potser també en els odis. 

Escorpió no entén la mitges tintes, o t'estima o t'odia, pel que hem de tenir cura amb la nostra reacció, ja que podem estar irritables i pagar el nostre mal humor amb qui menys s'ho mereix.

Aquest eclipsi es tracta d'un eclipsi parcial de la lluna i serà del primer de l'any. La zona superior de la Lluna es veurà enfosquida per la Terra. 

L'eclipsi serà visible al nostre país entre les 21:54 i les 22:21.

Un eclipsi sempre és una gran oportunitat per fer una pausa en les nostres vides, per posar-nos en revisió, meditar i detectar el que falla per canviar-lo. Potser notem que la nostra vitalitat o energia baixen i busquem moments de tranquil · litat o soledat.

Taure, Leo, Escorpió i Aquari seran els signes que percebin amb més intensitat els efectes d'aquesta Lluna plena i de la seva eclipsi.

Aquesta nit podem aprofitar la càrrega màgica d'aquest Eclipsi de Lluna per fer un ritual que elimini els lligams que ens impedeixen ser feliços. 

Aquest encanteri ens servirà per rebutjar tot el que no ens serveix en la nostra vida o s'ha convertit en un obstacle.
  • paper i llapis
  • un grapat de sal
  • una espelma blanca
Durant el moment de l'Eclipse o durant aquesta nit tan especial, escriurem en el paper tot allò que volem eliminar, com ara obstacles a la feina i ho cobrirem amb sal. 

Encendre la nostra vela blanca com a guia i llum dels nostres desitjos mentre ens concentrem en com la felicitat arribarà a la nostra vida després d'allunyar totes aquestes barreres. 

Recordeu, feu servir espelmes sempre sota vigilància i en un lloc segur. 

Un cop acabat el ritual, apagarem la vela i la conservem, pot ser útil per a altres rituals, i tirarem el paper i la sal a les escombraries.

FONT

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…