Vés al contingut principal

Eclipsi a la Lluna plena de EscorpiAquesta nit serà especialment màgica, la Lluna plena es produeix en l'enigmàtic i intens Escorpió i més protagonitza un Eclipsi parcial.

La Lluna plena a Escorpió és intensa, passional, enigmàtica ... 

Tindrem les emocions a flor de pell, pel que serem apassionats en l'amor però potser també en els odis. 

Escorpió no entén la mitges tintes, o t'estima o t'odia, pel que hem de tenir cura amb la nostra reacció, ja que podem estar irritables i pagar el nostre mal humor amb qui menys s'ho mereix.

Aquest eclipsi es tracta d'un eclipsi parcial de la lluna i serà del primer de l'any. La zona superior de la Lluna es veurà enfosquida per la Terra. 

L'eclipsi serà visible al nostre país entre les 21:54 i les 22:21.

Un eclipsi sempre és una gran oportunitat per fer una pausa en les nostres vides, per posar-nos en revisió, meditar i detectar el que falla per canviar-lo. Potser notem que la nostra vitalitat o energia baixen i busquem moments de tranquil · litat o soledat.

Taure, Leo, Escorpió i Aquari seran els signes que percebin amb més intensitat els efectes d'aquesta Lluna plena i de la seva eclipsi.

Aquesta nit podem aprofitar la càrrega màgica d'aquest Eclipsi de Lluna per fer un ritual que elimini els lligams que ens impedeixen ser feliços. 

Aquest encanteri ens servirà per rebutjar tot el que no ens serveix en la nostra vida o s'ha convertit en un obstacle.
  • paper i llapis
  • un grapat de sal
  • una espelma blanca
Durant el moment de l'Eclipse o durant aquesta nit tan especial, escriurem en el paper tot allò que volem eliminar, com ara obstacles a la feina i ho cobrirem amb sal. 

Encendre la nostra vela blanca com a guia i llum dels nostres desitjos mentre ens concentrem en com la felicitat arribarà a la nostra vida després d'allunyar totes aquestes barreres. 

Recordeu, feu servir espelmes sempre sota vigilància i en un lloc segur. 

Un cop acabat el ritual, apagarem la vela i la conservem, pot ser útil per a altres rituals, i tirarem el paper i la sal a les escombraries.

FONT

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …