Vés al contingut principal

ACTE AMB SOLIDARITAT AMB LES PRESES DE PALESTINA DIJOUS 23 19hDIJOUS 23 DE MAIG A LES 7 DE LA TARDA 
A CA LA DONA (Ripoll 25 de Barcelona)
amb LA TAGHREED JAHSHAN 
que ve des de Palestina per explicar-nos la situació
Ella forma part de Women's Organization for Political Prisoners (WOFPP) que actua per i l'obtenció de l'alliberament de totes les persones empresonades que van lluitar - o estan acusades d'haver lluitat - contra l'ocupació israeliana i que es troben detingudes a les presons israelianes .
També ens acompanyarà la SALAM AMALMASLAMANI 
 dues  amigues de Dones en rebel·lia: Laura Morera i Coni Docolomansky, 
Ronza Ismael que ens cantarà una cançó
Aquest any també fem objecció fiscal als pressupostos militars per aquesta associació
US ESPEREM A TOTES!!!!!!!

NO ELS DEIXEM SOLS I SOLES, , PER LA LLIBERTAT DE LES PRESES, I PRESOS PALESTINS.
ESCRIVIM CARTES, CONEIXEM EL SEUS NOMS.... PROU VIOLÈNCIA I TORTURA
FI DE L’OCUPACIÓ

CLD+25anys
Secretaria
Ca la Dona
Ja tenim casa!
Ripoll, 25 / 08002 Barcelona 
tel. 934127161
www.caladona.org / info@caladona.org

*Us informem que les vostres dades consten en un fitxer anomenat `Adreces electròniques´. Podeu exercir-ne el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-vos a la secretaria de Ca la Dona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …