Ves al contingut principal

Cafè D'Artistes a Barcelona diumenge 5 maig 17.30h

5 de maig - Cafè D'Artistes - Primavera 2013 -
El 3 º Cafè D'Artistes està a la volta de la cantonada, no et quedis fora!

Quan? el pròxim 5 de maig
On? C / Sardenya 261-263. Barcelona (Metro Sda. Família)


El local és la seu de Filant Imatges, fes click al link per conèixer-los i saber més sobre els seus projectes artístics.

Recorda tenir a punt targetes de visita per intercanviar amb la resta d'assistents i 5 o 6 mostres del més representatiu del teu treball.

Aquí teniu el llistat dels registrats al Cafè D'Artistes - Primavera 2013

Anem actualitzant el llistat regularment, si el teu nom encara no figura en ell, envia un mail a laia_capde@hotmail.com amb el teu nom i el link a la teva feina (només un link per persona):

RECORDATORIO: Para participar mañana en esta jornada que empieza a las 17:30, necesitaras:


-Una etiqueta en tu solapa, con tu nombre y tu profesión artística (Para facilitar conexiones de quién ya haya visitado tu blog y le interese conocerte personalmente)
- Papel y lápiz para apuntar
-Tus tarjetas de visita para darte a conocer
- Algunos de tus trabajos, los que más te gusten, con 4 o 5 será suficiente
- Algo de merienda para compartir durante el descanso (hay quienes traen galletas, hay quien trae una botella de zumo...) no es obligatorio, pero durante el descanso acabaremos todos con sed y hambre por lo que se agradece si cada uno aporta su granito de arena a la merienda colectiva!
-Tu mejor sonrisa y ganas de pasarlo bien!! :D


+ info:

http://cafedartistesbarcelona.blogspot.com.es/
 https://www.facebook.com/CafeDArtistes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…