Ves al contingut principal

div 3 Kafeta per l'autogestió de les eines Rimaia 20h


Kafeta per l'autogestió de les eines.
Us esperem aquest divendres 3 a Ronda Sant Pau 12 (edifici antiga Rimaia) per gaudir juntes d'una magnífica kafeta, que començarà sobre les 20:00 horas. Hi haurà bon ambient, moltes ganes de conviure i “conbeure", i algunes activitats interessants:

--- InstallParty ---:
Comencem la Kafeta amb una InstallParty, la festa on totes podrem instal·lar el nostre Linux amb una mica d'ajuda, però sobretot aprenent a fer-ho. Vine amb ganes d'aprendre, experimentar i alliberar el teu ordinador del "monstre".

--- TrivialdelRotllo ---:
Jugarem al clàssic joc del Trivial, però en una edició especial sobre moviments socials. Si tens ganes de riure una mica, i guanyar formatgets de colors, no deixis de venir.

--- Música ambient a càrrec de "Epi i Blas fumant Sèsam al barri" ---:
Amenitzaran la vetllada amb saxo i guitarra el duo "Epi i Blas fumant Sèsam al barri".

--- Sopar, Begudes i més --- ...
I per descomptat no faltarà un sopar exquisit, begudes i molt més...


Kafeta para autogestión de herramientas del espacio.
Os esperamos este viernes 3 en Ronda Sant Pau 12 (edificio antigua Rimaia) para disfrutar juntas de una magnifica kafeta, que comenzará sobre las 20:00 horas. Habrá buen ambiente, muchas ganas de convivir y “conbeber”, y algunas actividades interesantes:

---InstallParty---:
Comenzamos la Kafeta con una InstallParty, la fiesta dónde todas podremos instalar nuestro Linux con un poco de ayuda, pero sobretodo aprendiendo a hacerlo. Ven con ganas de aprender, experimentar y liberar tu ordenador del “monstruo”.
---TrivialdelRotllo---:
Jugaremos al clásico juego del Trivial, pero en una edición especial sobre movimientos sociales. Si tienes ganas de echar unas risas, y ganar quesitos de colores, no dejes de venir .
---Música ambient a càrrec de “Epi i Blas fumant Sèsam al barri”---:
Amenizarán la velada, con saxo y guitarra, el duo “Epi i Blas fumant Sèsam al barri”.
---Sopar, Begudes i més---...
Y por supuesto, no faltará un sopar exquisito, bebidas i molt més...


Us esperem a totes!!

_______________________________________________
Kafetesfeministes mailing list
Kafetesfeministes@pimienta.org
https://listas.pimienta.org/listinfo/kafetesfeministes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…