Vés al contingut principal

div 3 Kafeta per l'autogestió de les eines Rimaia 20h


Kafeta per l'autogestió de les eines.
Us esperem aquest divendres 3 a Ronda Sant Pau 12 (edifici antiga Rimaia) per gaudir juntes d'una magnífica kafeta, que començarà sobre les 20:00 horas. Hi haurà bon ambient, moltes ganes de conviure i “conbeure", i algunes activitats interessants:

--- InstallParty ---:
Comencem la Kafeta amb una InstallParty, la festa on totes podrem instal·lar el nostre Linux amb una mica d'ajuda, però sobretot aprenent a fer-ho. Vine amb ganes d'aprendre, experimentar i alliberar el teu ordinador del "monstre".

--- TrivialdelRotllo ---:
Jugarem al clàssic joc del Trivial, però en una edició especial sobre moviments socials. Si tens ganes de riure una mica, i guanyar formatgets de colors, no deixis de venir.

--- Música ambient a càrrec de "Epi i Blas fumant Sèsam al barri" ---:
Amenitzaran la vetllada amb saxo i guitarra el duo "Epi i Blas fumant Sèsam al barri".

--- Sopar, Begudes i més --- ...
I per descomptat no faltarà un sopar exquisit, begudes i molt més...


Kafeta para autogestión de herramientas del espacio.
Os esperamos este viernes 3 en Ronda Sant Pau 12 (edificio antigua Rimaia) para disfrutar juntas de una magnifica kafeta, que comenzará sobre las 20:00 horas. Habrá buen ambiente, muchas ganas de convivir y “conbeber”, y algunas actividades interesantes:

---InstallParty---:
Comenzamos la Kafeta con una InstallParty, la fiesta dónde todas podremos instalar nuestro Linux con un poco de ayuda, pero sobretodo aprendiendo a hacerlo. Ven con ganas de aprender, experimentar y liberar tu ordenador del “monstruo”.
---TrivialdelRotllo---:
Jugaremos al clásico juego del Trivial, pero en una edición especial sobre movimientos sociales. Si tienes ganas de echar unas risas, y ganar quesitos de colores, no dejes de venir .
---Música ambient a càrrec de “Epi i Blas fumant Sèsam al barri”---:
Amenizarán la velada, con saxo y guitarra, el duo “Epi i Blas fumant Sèsam al barri”.
---Sopar, Begudes i més---...
Y por supuesto, no faltará un sopar exquisito, bebidas i molt més...


Us esperem a totes!!

_______________________________________________
Kafetesfeministes mailing list
Kafetesfeministes@pimienta.org
https://listas.pimienta.org/listinfo/kafetesfeministes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …