Vés al contingut principal

CONVOCATORIA QUE NO ENS RETALLIN EL DRET A L’AVORTAMENT 4 juliol Catedral de Barcelona

La plataforma nosaltres decidim estem organitzant un acte pel proper 4 de juliol davant la Catedral de Barcelona, per tal de convocar a la societat catalana a dir NO a la contrareforma de la llei de l’avortament.
Convocatòria el 4 de juliol davant la Catedral de Barcelona: QUE NO ENS RETALLIN EL DRET  A L’AVORTAMENT
El format serà semblant a un ‘speacker corner’ en el que es puguin manifestar veus diverses contra aquest retrocès en els drets de les dones.
60 minuts, 60 veus, 60 raons sota el lema 
‘Que no ens retallin el dret a l’avortament
Intervindran les entitats que formen part de la plataforma nosaltres decidim, altres entitats de dones, de l’àmbit del dret a la salut i persons reconegudes.
Ens agradaría comptar amb la presencia de la teva entitat, i que sigueu una de les 60 veus
Dades de l’acte:
Dijous, 4 de juliol
19h
Plaça de la Catedral
Per promoure la convocatoria per les xarxes socials, utilitzarem sempre les etiquetes #donesdecidim #4J
Hem dissenyat missatges tipus:
Que no ens retallin el dret a l’avortament #4J 19h davant la Catedral #bcn, #donesdecidim
60 minuts, 60 veus, 60 raons sota el lema: que no ens retallin el dret a l’avortament http://ow.ly/mfGNW

Espero poder comptar amb vosaltres!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016

foto voto por correo faltan papeletas y hay dos del PP

carta de una presidenta de una mesa electoral en Barcelona elecciones 26 junio 2016


Lo siento, es largo, pero si no lo digo reviento. Hace un rato que he llegado a casa después de ser presidenta de una mesa electoral en Barcelona y aún estoy alucinando. A parte de varias irregularidades que no detallaré para no alargarme, pero que demuestran las enormes fallas del sistema, he alucinado con un montón de cosas. Primero: después del recuento, faltaban un par de votos que no aparecían. La responsable de la junta electoral insistía en que "eso es normal, nunca cuadra". Yo le he dicho que tenía que cuadrar, a lo que dice, "es igual, en este caso los votos que no se encuentren se ponen en blanco y ya está". Luego se ha unido a la fiesta el Apoderado del PP, que insitía en declarar los votos que faltaban como votos en blanco, "vamos, lo que se hace siempre". Yo les he dicho que no, que además, "cómo lo vo…

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

nit de sant joan amb lluna plena gegant en capricorn

Aquesta nit es celebra la festa més màgica de l'any, la nit de Sant Joan.  Al llarg i ample de la nostra geografia s'encendran fogueres per cremar tot allò dolent  de les nostres vides i  demanar desitjos de futur.
La nit de Sant Joan és moment de celebració: ha arribat l'estiu, es recullen les collites i la llum i calor del Sol ens animen a ballar, brindar i gaudir d'aquesta festa. 
Cada 23 de juny a les 12 de la nit, les més supersticioses i les més festeres realitzen diversos rituals per aprofitar les energies màgiques de la nit de Sant Joan. 
Però, d'on ve aquesta màgia? Tot es relaciona amb Sant Joan Baptista i el solstici d'estiu.
Per al món màgic és a més la millor oportunitat per carregar d'energia, purificar-nos i demanar els nostres desitjos de millora.
Tradicinalmente, el foc i aigua són protagonistes d'aquesta nit com purificadors, saltar la foguera i banyar-nos en l'aigua del mar o riu ens ajudarà a eliminar la negativitat i males energies …