Ves al contingut principal

dimecres 5 de juny poesia a la granja de gavàCada primer dimecres de mes té lloc la trobada de poetisses i poetes i amants de la poesia des de fa 20 anys a la Granja de Gavà.

imatge de la paret del local plena de paraules*
Sobre les 21.30 / 22h es troben els artistes i escoltadors/es i llegeixen poemes propis o versos lliures, escrits, seus o d'algú que li agradi... es propossen temes, o creacions instantànies... que en el moment crea una lluita de paraules entre els assitents/es que deixin la por al ridícul a la porta.

Aquest dimecres 5 de juny té lloc una nova i darrere trobada fins al pròxim setembre:
*veniu a acomiadar-vos dels nostres versos...

on: Joaquin Costa 37 Barcelona (Raval)


+ info

https://www.facebook.com/events/126992564171703/
alguns articles relacionats 
http://casavbn.blogspot.com.es/2010/11/trasllats-i-retorns.html
http://sangsuoritinta.wordpress.com/2012/11/14/trobades-mensuals-de-poesia/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

concierto Marta Gomez y Quinteto Rosa Sanchez jueves 19 Mujeres pa lante

Concierto  Marta Gómez y Rosa Sanchez Música junto al Quinteto Rosa Sánchez  en la Bonemaisson día Jueves 19  junio 20:30h                                                                 Colectivo Mujeres Pa´lante ….
participa, apoya y ven al concierto!!! + info: http://www.mujerespalante.org/ *escucha en Spotify https://play.spotify.com/album/2ycMNGQgsaYhkoyS03U9ZX

Expo A la Sombra del Lobo Ruth Soria Galería Mutuo Barcelona

Expo A la Sombra del Lobo  Ruth Soria  Galería Mutuo Barcelona Méndez Núñez 7 Barcelona, 08003 Barcelona
INAUGURACIÓN: Jueves, 24 Noviembre a las 20h
EXPOSICIÓN EN CURSO: 21 Noviembre - 23 Diciembre
Evento facebook: https://www.facebook.com/events/749183941886137/

Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec  avis desallotjament  imminent 
Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc,

Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjamentque estem patint.
Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 
Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la p…